Varselpikétröjor

  Om du vill vara synlig året runt kommer du förr eller senare att behöva en varselpiké. Du kan med fördel kombinera din pikétröja med ett par shorts eller knickers i fluorescerande färger. Sen är du klar för en säker dag på jobbet under de varmaste månaderna.

  Håll dig säker och synlig i sommar

  Du hittar varselpiké i flera av MASCOT:s serier med skyddskläder. Gemensamt för dem alla är att de är certifierade för att du ska vara säker och synlig. I sortimentet finns varselpikétröjor i såväl enfärgade som tvåfärgade varianter av de klassiska fluorescerande färgerna: gul, röd och orange. Så oavsett vad du föredrar så hittar du säkerligen minst en varselpiké som matchar dina preferenser. Om du vill ha företagets logotyp tryckt på pikétröjan så är det inget som påverkar säkerheten. Så länge logotypen uppfyller storlekskraven så bibehåller tröjan sin certifiering.

  Fokus på komfort och funktionalitet

  Materialen i alla MASCOT:s varselpikétröjor är utvalda särskilt med avsikt att ge bästa möjliga komfort, funktionalitet och rörelsefrihet. Kombinationen av polyester och bomull gör att pikétröjan är både slitstark och behaglig mot huden. Ett antal av MASCOT:s varselpikétröjor har ventilation under ärmarna, och de elastiska reflexerna gör att rörelsefriheten inte påverkas. Om du behöver fler fickor har vi i sortimentet även pikétröjor med sidfickor där du kan förvara exempelvis telefon eller glasögon. Det är en funktion som är idealisk särskilt under sommaren, då du på grund av de högre temperaturerna inte bär någon jacka.

  Kombinera med fluorescerande tillbehör

  Om du föredrar en kroppsnära modell bör du välja en varselpiké med modern passform. Vill du ha en tröja som sitter lite lösare så kan du hos MASCOT även hitta pikétröjor med klassisk passform. Oavsett vilken modell du väljer så erbjuder MASCOT massor av kombinationsmöjligheter mellan varselöverdelar och fluorescerande byxor, shorts, knickers och tillbehör.