Inköpare

Som inköpare eller medansvarig för inköp vet du hur viktigt det är att medarbetarna är nöjda med arbetskläderna och skyddsskorna. Men det är lika viktigt att både leverans, bredd inom sortimentet, tillgänglighet och säkerhet ligger i topp. Hos MASCOT kan vi erbjuda ett tryggt och flexibelt samarbete som passar er verksamhet.

MASCOT - det bästa valet

Styrkan med ett brett sortiment - MASCOT

Styrkan med ett brett sortiment

Ett sortiment, som sträcker sig från topp till tå och från insidan till utsidan. Från små storlekar till de större storlekarna – allt som standard. Ett brett spektrum av sortimentet – alla på ditt företag får kläder från samma leverantör, oavsett arbetssituation och krav.

ArbetskläderSkyddskläderSkyddsskorTillbehör

En återförsäljare nära dig - MASCOT

En återförsäljare nära dig

När dina medarbetare behöver hitta rätt storlek måste kläderna provas, och det kan göras i ditt närområde. MASCOT:s produkter säljs lokalt hos återförsäljare över hela Europa, och alla våra återförsäljare kan erbjuda hela MASCOT:s sortiment.

MässorShowrooms

Enbart en leverantör - MASCOT

Enbart en leverantör

När du väljer MASCOT behöver du inte flera olika leverantörer. MASCOT har också de nischade produkterna. Spar dyrbar tid genom att beställa, få leveranser och fakturor från en leverantör på alla dina kläder och skyddsskor.

ArbetskläderSkyddskläderSkyddsskorTillbehör

Kvalitet hela vägen - MASCOT

Kvalitet hela vägen

Arbetskläder har ett värde för dig och för MASCOT när du kan lita på att det håller! Därför är MASCOT-produkterna ett resultat av grundlig kontroll. Som en av de få i branschen styr och kontrollerar vi själva allt från inköp av rätt råvaror och infärgning av tyger till produktion i egen fabrik.

LaboratorietesterKvalitetskontrollProduktion

Samvetsgrann leverantör - MASCOT

Samvetsgrann leverantör

Socialt ansvar är inte något MASCOT tar bara för att det finns prestige i det. Vi tar socialt ansvar eftersom vi anser att det är viktigt. Och det glädjer oss att en stor del av våra kunder också värdesätter detta högt. MASCOT:s produktion i Vietnam är SA 8000-certifierat – ett internationellt godkännande av socialt ansvar som bara några få har uppnått.

SA8000

Var säker på leverans - MASCOT

Var säker på leverans

Som något särskilt inom branschen har MASCOT egen tillverkning i Vietnam. Det betyder att vi själva styr planering och produktion av arbetskläderna och att vi reagerar snabbt på förändringar inom marknaden. Vi har alltid mer än 3 miljoner produkter på lager och erbjuder en mycket hög leveranssäkerhet från dag till dag.

Produktion

Tested to work - MASCOT

Tested to work

Hos MASCOT ser vi till att våra produkter är utprovade och redo för din arbetsdag. Varje år utför vi tusentals provningar i våra egna laboratorier. Vi är övertygade om att vårt hängivna arbete med att prova ut dina arbetskläder ger dig ett extra värde. Som ett erkännande för detta har vi fått pris som Europas bästa i branschen på att skapa kundvärde, Customer Value Enhancement Award.

MASCOT Test CenterLaboratorietester