Barnbyxor

    Barn behöver byxor med bra rörelsefrihet och hög slitstyrka på knäna.MASCOT-byxor för barn finns i det ultimate stretchtyget, vilket gör dem flexibla att bära när de leker och rör sig, samtidigt som de har en vattenavvisande yta. I ett par byxor till barn från MASCOT kan barnen röra sig fritt på en blöt lekplats och krypa runt på knäna. MASCOT:s byxor till barn passar för de barn som har en liten hantverkare i sig, eftersom de kan förvara sina leksaksverktyg i de praktiska fickorna medan de utvecklar sina hantverkartalanger.

    Passform, detaljer och material

    MASCOT:s byxor till barn har ergonomiskt formade byxben, materialet har en låg vikt och fickorna är integrerade i designen. Alla dessa detaljer gör att tyget nästan inte känns mot huden. Dessutom har knäområdet på byxorna CORDURA®-förstärkningar som är sju gånger starkare än bomull. Bland MASCOT:s byxor till barn finns också byxor med tryck och reflexeffekter som ger dem ett snyggt visuellt uttryck.

    Byxor till hela familjen

    Du har möjlighet att förse hela familjen med byxor från MASCOT. Byxor till barn liknar byxorna till män och kvinnor, vilket gör det möjligt för barn att efterlikna mamma och pappa om de till exempel gärna vill hjälpa till i trädgården eller i verkstaden. Kombinera byxor till barn med en tröja eller jacka till barn från MASCOT, och låt ditt barn känna sig som en liten hantverkare.