Fleecejackor

    Fleecejackor från MASCOT är perfekta för dig som är i behov av en lätt och varm jacka under övergångsmånaderna, när vädret ofta är ombytligt. Fleecejackor passar utmärkt för småkalla morgnar, men lämpar sig även väl som ett extra isolerande lager under andra arbetsjackor när kylan verkligen tränger sig på. Många av MASCOT:s fleecejackor kan andas, är vindtäta och vattenavvisande, för att ge dig bästa möjliga skydd mot alla slags väder – därför är dessa jackor perfekta till både kalla och fuktiga arbetsdagar.

    MASCOT:s sortiment av fleecejackor bjuder på allehanda designer som lämpar sig för olika arbetsuppgifter. Gemensamt för alla våra fleecejackor är att de är utrustade med flera funktionella detaljer. Du hittar ett brett utbud av praktiska fickor, såsom bröstficka, framficka och innerficka. De har även en telefonficka med knappknäppning, så att du enkelt kommer åt telefonen. I mörkret syns du bra, tack vare de reflexer som sitter på jackan. Flera av fleecejackorna i sortimentet har ett förlängt ryggstöd som ger dig extra skydd och håller dig varm under arbetet. Dessutom är många fleecejackor försedda med justerbara elastiska snören och band, så att jackorna sitter tätt intill kroppen och förhindrar att kyla tränger in. Fleecejackorna knäpps med blixtlås med invändigt vindskydd.
    För bästa komfort och passform har MASCOT:s fleecejackor en ergonomisk design. Ärmarna är ergonomiskt utformade för att kunna följa armens naturliga rörelser så att du ska få maximal rörelsefrihet.

    Fleecejackor från MASCOT är behagliga att bära, eftersom de är tillverkade i ett mjukt och isolerande material. Vårt sortiment erbjuder även flera varianter med antipilling, vilket garanterar att din fleecejacka inte luddar av sig. MASCOT:s fleecejackor finns i många olika färger, vilket också inkluderar fluorescerande exemplar, i de fall du har behov av arbetskläder som är extra synliga för omgivningen. I MASCOT:s utbud av fleecejackor hittar du många produkter som lämpar sig för logotyptryck.