Multiskyddskläder

    Hög säkerhet, bra funktioner och utmärkt komfort är nyckelorden bakom MASCOT:s sortiment av multiskyddskläder. Oavsett om du föredrar produkter med eller utan varseldetaljer så kan du hos MASCOT hitta ett brett utbud av certifierade multiskyddskläder särskilt anpassade till ditt yrke.

    Grundligt testade skyddskläder certifierade enligt aktuella standarder

    Alla arbetskläder och skyddskläder i MASCOT:s sortiment är ”tested to work”. Det gör att du kan vara säker på att produkternas alla delar är grundligt testade, allt från metervarans hållbarhet till fickornas funktioner. Om du arbetar i miljöer där du behöver ett extraordinärt skydd ska du hålla utkik efter MASCOT:s multiskyddskläder med många standarder. Här hittar du bland annat overaller, snickarbyxor, arbetsbyxor och jackor som är särskilt utvecklade för att skydda mot allt från svetsning, gnistor, elektriska ljusbågar, statisk elektricitet, värme, flammor och flytande kemikalier. Håll utkik efter den certifiering som är relevant för just ditt yrke när du letar efter multiskyddskläder. En stor del av MASCOT:s multiskyddskläder har inte bara en, utan flera certifieringar. På så sätt är du skyddad mot de många potentiella risker som finns i din omgivning på arbetsplatsen.

    Total säkerhet utan att kompromissa med komforten

    Är du ute efter säkerhet i form av synlighet när du väljer skyddskläder så ska du hålla utkik efter fluorescerande skyddskläder med certifieringen EN ISO 20471. Här kan du kombinera skydd mot värme, flammor och kemikalier med bästa möjliga synlighet. Om du väljer multiskyddskläder behöver du inte kompromissa med komforten och funktionaliteten. Du får fortfarande den välkända passformen, de många detaljerna och massor av praktiska fickor. Om du vill ha maximalt skydd så glöm inte att komplettera dina multiskyddskläder med antistatiska och flamsäkra funktionsunderkläder så är du säker från det yttersta lagret till det innersta.