Varseloveraller

    En overall är det självklara valet när du behöver bra rörelsefrihet. Hos MASCOT hittar du ett urval av varseloveraller i olika fluorescerande färger som ger dig bästa möjliga synlighet på arbetsplatsen.

    Komplett säkerhet från topp till tå

    Om du väljer en fluorescerande overall får du en helhetslösning som ger maximalt skydd. Med en overall undviker du att det uppstår en glipa mellan byxor och överdel, något som är praktiskt framför allt om du arbetar i framåtböjd position. Varseloveraller är idealiska för dig som arbetar i närheten av trafik eller på byggarbetsplatser, där det är viktigt att synas bra. Du kan också med fördel använda varseloveraller som överdragskläder när du snabbt och smidigt behöver komma i skyddskläder som uppfyller alla krav när det gäller både säkerhet och synlighet.

    Var synlig i alla väderlekar

    Oavsett om det är på sommaren eller vintern du behöver vara synlig så hittar du hos MASCOT varseloveraller som uppfyller dina behov. En overall i twill passar året om, eftersom blandningen av polyester och bomull gör overallen både skön och slitstark. Om du behöver ytterligare skydd mot väder och vind så har MASCOT även ett urval av vind- och vattentäta varseloveraller med pälsfoder som håller dig varm under de kalla månaderna. Dessa varseloveraller är tillverkade i MASCOTEX®, som är ett tyg med andningsbart laminat på baksidan som gör materialet vattentätt. Är du ute efter en varseloverall som uppfyller de högsta kraven på synlighet så finns det flera alternativ i MASCOT:s sortiment som är godkända enligt EN ISO 20471 klass 3.