Halsvärmare

    När vinden blåser kallt, behövs det en halsvärmare för att hålla värmen. MASCOT:s halsvärmare skyddar både dig och din hals mot förkylning och förhindrar att du blir kall under arbetsdagen. MASCOT:s halsvärmare är det rätta valet när det ska vara både varmt och torrt, och det finns heller ingen risk för att du fastnar i något, vilket kan ske med halsdukar. Halsvärmare kan användas till mycket när vädret är kallt eller du utsätts för drag.

    Halsvärmare från MASCOT har en god passform och ger dig optimal komfort. Vårt sortiment innefattar en halsvärmare med justerbart elastiskt snöre, som gör att du kan justera halsvärmaren i halsöppningen. Du kan därför lätt antingen lossa eller dra åt halsvärmaren för att anpassa den till både temperatur och dina aktivitetsnivåer under dagen. Sortimentet innehåller även en halsvärmare med ett litet skydd för övre delen av rygg och bröst, som värmer dig lite extra.

    MASCOT:s halsvärmare finns i flera olika material. MASCOT använder MASCOT:s eget trelagersmaterial Thermax®, som är ett isolerande och fukttransporterande material, som ser till att svetten transporteras bort från kroppen när du arbetar utomhus i vinterkylan. Här finns också en halsvärmare med COOLMAX® med DuoregulationTM, vilket är ett ledande material som effektivt kan transportera bort fukt från huden. Materialets egenskaper gör att det är både kylande vid värme och isolerande vid kyla, och lämpar sig därför perfekt för fysiskt aktiva arbeten. Halsvärmare från MASCOT tillverkas i ett material som torkar snabbt så att kroppen inte kyls ner.