Jeans

    MASCOT har ett brett urval av jeans för dig som vill ha smarta och moderna arbetskläder utan att kompromissa med varken funktionalitet eller slitstyrka. I sortimentet hittar du flera olika varianter så att du garanterat kan hitta ett par byxor som matchar dina behov både för arbete och för fritid. Byxorna finns i olika klassiska och mörka denimfärger.

    Jeans från MASCOT finns i olika typer och för många olika arbetsfunktioner. Du hittar de klassiska modellerna i MASCOT® FRONTLINE och jeans med alla favoritfunktioner för hantverkare i MASCOT® HARDWEAR. Alla har extra hög slitstyrka. Byxor i denim är ett säkert val för dig inom service- och teknikyrken som vill se presentabel ut samtidigt som du behöver slitstarka och bekväma byxor. För dig som arbetar i bygg- och hantverksbranschen har MASCOT:s jeans knäfickor så att du kan skydda dina knän under arbetet. Du hittar också byxor med bland annat lår- och hängfickor så att du alltid har dina verktyg till hands. I produktutbudet finns det också möjlighet att välja byxor med tumstocksficka och magnetlås så att du lätt kommer åt ditt verktyg.

    MASCOT använder tygkvaliteten CORDURA® för områden i byxorna som är särskilt utsatta för slitage, till exempel knä- och hängfickor. CORDURA® ger dina jeans en lång hållbarhet och extra hög slitstyrka. Arbetsbyxorna i denim har en ergonomisk passform, vilket innebär att dina arbetskläder sitter bra i alla arbetssituationer/-funktioner och ger dig stor rörelsefrihet när du arbetar.