Tröjor

    Hos MASCOT har vi arbetskläder för alla branscher och industrier. Oavsett om ditt arbete utförs framför datorn, på lagret eller om du är hantverkare, så har vi ett stort urval av tröjor som passar din arbetsdag. Som med alla andra MASCOT-produkter är passform och komfort också viktigt här. Urvalet av tröjor och andra överdelar utvecklas därför i innovativa och kvalitetstestade material som ger dig högkvalitativa arbetskläder med lång livslängd.

    Du kan enkelt mixa och matcha alla MASCOT:s arbetskläder från olika kategorier och serier. På så sätt kan du själv sätta samman dina arbetskläder med det intryck du vill ge. Samtidigt kan du i det breda urvalet av tröjor hitta produkter med möjlighet att trycka företags- eller namnlogotyp.

    Brett urval av överdelar för alla

    Sortimentet av tröjor är brett. Om du har en avslappnad stil på jobbet och behöver gott om plats för alla rörelser, hittar du ett brett urval av sweatshirtar och fleecetröjor för alla smaker. Ska din överdel vara lätt att ta på och av kan du med fördel välja en tröja med genomgående blixtlås. Välj mellan en mängd färger med många möjligheter att matcha produkten med din företagsprofil. Om du vill sticka ut och sätta din egen personliga prägel på dina arbetskläder har du speciellt i serien MASCOT® CROSSOVER överdelar som huvtröjor och sweatshirtar med modernt tryck och design.

    MASCOT erbjuder även stickade tröjor i klassiska neutrala färger perfekta för kontor och logistik. För dig som vill ha en stickad tröja för kallare väder finns det också tröjor i ett tjockare material med många funktionella detaljer.