Tryck och broderi av logotyp

  Överväger du att ha företagets logotyp och/eller medarbetarnas namn tryckta eller broderade på arbetskläderna? En synlig logotyp på kläderna gör stor skillnad för företaget. Det viktigaste är att företagets igenkännande ökar när anställda bär logotypen, eftersom de är representanter för företaget och arbetet som utförs. Med en synlig logotyp eller ett synligt företagsnamn är det lättare för befintliga och potentiella kunder att koppla samman ditt företag med er professionalism och service. Tryckta och broderade logotyper är en värdefull igenkännandefaktor för ett företag som vill gå från okänt till välkänt.

  Din egen design - Företagslogotyp

  Lyft fram arbetsplatsen med firmanamn och logotyp

  Hos MASCOT kan tryck och broderi vara en integrerad del av beställningen av arbetskläder. Oavsett vilken beställningslösning ni väljer är det enkelt att lägga till dekaltryck eller broderier till er beställning, eftersom båda metoderna hanteras i samma flöde som den automatiserade plockningen från höglagret.

  Dekaltryck - MASCOT® WORKWEAR

  Dekaltryck

  • Bra för små detaljer
  • Bra för glidande övergångar av färger
  • Bra för vattentäta plagg

  Dekaler ger ett skarpt och detaljerat resultat med bra hållbarhet. Med denna form av logotyptryck kan du få din logotyp i vilka färger som helst och det är dessutom möjligt att ha glidande övergångar. Dekaler rekommenderas inte till stickade produkter och fleeceprodukter. Däremot är denna typ av tryck mycket lämplig till vattentäta arbetskläder.

  Broderi - MASCOT® WORKWEAR

  Broderi

  • Mycket lång hållbarhet
  • Mycket tvätt- och ljusbeständigt
  • Bra till stickade produkter och fleeceprodukter

  Med broderi får du ett snyggt och exklusivt resultat som håller länge. Eftersom motivet är tillverkat av textil består färgen och formen även efter frekvent tvätt och ljusexponering. Du kan ha upp till 12 olika färger i din logotyp och det finns 300 färger att välja mellan. Broderi är särskilt lämpligt till stickade produkter och fleeceprodukter, men rekommenderas inte för vattentäta plagg eftersom broderinålen perforerar det vattentäta membranet.

  Placering och storlek

  Produkterna från MASCOT har utmärkta placeringar för logotyp eller företagsnamn. Området definieras av var MASCOT kan placera logotypen så att den håller så bra som möjligt och utan att förstöra produkten. Bilden visar några typiska placeringar av logotypen på MASCOT® Dresden och MASCOT® Mannheim. Observera att dessa placeringar inte gäller för alla produkter. För varje placering (och produkt) finns en maximal storlek för logotypen som garanterar kvaliteten på din logotyp och produktens hållbarhet.

  Arbetsjacka & Arbetsbyxor - Placering och storlek - MASCOT

  Typiska placeringar av logotyp och text på MASCOT® Dresden och MASCOT® Mannheim. Observera att dessa placeringar inte gäller för alla produkter.

  Lösningar för varje produkt

  Det är möjligt att få tryckt eller broderat en logotyp på alla arbetskläder från MASCOT. På produkter av stretch används till exempel en töjbar dekal, så logotypen förblir intakt när produkten sträcks ut. På produkter som inte passar för tryck med dekal kan broderi användas. MASCOT erbjuder tryck med många olika typer av dekaler i olika prisklasser. En dekal av god kvalitet ger ett snyggt resultat som håller länge.

  Broderi - FALCK

  Din egen design

  Möjligheterna är många när det gäller designen av logotypen och därför kan du enkelt få ditt företags logotyp på arbetskläderna utan förändringar. När logotypen har skapats hos en logotypdesigner och godkänts av dig kan den fästas på plagget. MASCOT rekommenderar att din egen MASCOT-återförsäljare skapar logotypen hos sin leverantör av logotyper och därefter skickar logotyperna till MASCOT.

  Om du har frågor eller saknar inspiration för logotyptryck och -broderi kan du kontakta MASCOT:s kundservice eller din lokala MASCOT-återförsäljare.

  Fluorescerande arbetskläder

  Var uppmärksam på att när en logotyp sätts på fluorescerande skyddskläder finns det särskilda specifikationer för logotypens storlek för att produkten ska bibehålla en eventuell synlighetscertifiering. Din MASCOT-återförsäljare kan ge dig mer information om detta.