Vinterhängselbyxor

  MASCOT:s vinterhängselbyxor är ett oumbärligt plagg vid utomhusarbete under de kalla vintermånaderna.
  MASCOT erbjuder ett urval av slitstarka vinterhängselbyxor som ger dig optimalt skydd över rygg och ländrygg, så att du slipper drag och kyla när du arbetar utomhus i många timmar varje dag.

  Håll dig varm och torr

  Arbete utomhus måste vanligtvis ske oavsett väder och vind, och under arbetsdagar när det är riktigt vått och kallt kan ett par vinterhängselbyxor vara absolut nödvändiga. I vårt sortiment finns därför också hängselbyxor som är vattenavvisande. MASCOT använder sig av Bearnylon®, som är ett vattenavvisande och mycket slitstarkt material. Du kan även hitta vattentäta hängselbyxor med MASCOTEX®, så är du säker på att regnet inte tränger igenom dina kläder. På så sätt kan behöver du inte oroa dig för att hålla dig torr när du arbetar ute i kallt och vått väder. Alla MASCOT:s vinterhängselbyxor har dessutom isolerande kviltfoder, så att du även håller dig varm.

  Funktionella i alla situationer

  MASCOT:s vinterhängselbyxor har en mängd olika funktioner som gör arbetsdagen enklare. MASCOT har hängselbyxor med bröstficka med lock och tryckknappar, framfickor, bakfickor, hammarögla och tumstocksficka, så att du får plats med alla dina verktyg. Här hittar du också vinterhängselbyxor med blixtlås och vindskydd på yttersidan av underbenen, så att byxorna enkelt kan användas utanpå ett par stövlar. Du kan också välja ett par hängselbyxor med justerbara selar, eller justerbar linning, så att de kan anpassas individuellt till dig.

  MASCOT kan dessutom erbjuda ett par vinterhängselbyxor i fluorescerande material med reflexer som är godkända enligt säkerhetsstandarden EN ISO 20471. Hängselbyxorna gör att du är synlig och säker när du exempelvis arbetar i närheten av trafik eller maskiner.