Pikétröjor till kvinnor

  Hos MASCOT hittar du pikétröjor till kvinnor i hög kvalitet. Pikétröjor kan användas i olika sammanhang, till exempel fungerar de både som bekväm sommarklädsel på byggplatsen och som stilfull klädsel på kontoret. I sortimentet av pikétröjor till kvinnor finns en stor färgpalett av både klassiska och moderna färger, och skulle du ha behov för tryck på din pikétröja kan MASCOT ordna med det också.

  Detaljer och specifikationer

  Du kan välja bland olika varianter i MASCOT:s utbud av pikétröjor till kvinnor. Detaljer som halsknäppning med eller utan synliga knappar, och ribbstickning i kragen, bidrar till att göra MASCOT:s pikétröjor till kvinnor stilfulla och användbara i många miljöer.

  Lämpade för industritvätt

  Om du har användning för en pikétröja som tål industritvätt kan du med fördel välja MASCOT:s pikétröja till kvinnor med ProWash®. MASCOT:s pikétröjor med ProWash® klarar industritvätt i maximalt 75 grader och efterföljande torkning.

  Olika färger och uttryck

  Du hittar helt säkert en färg som passar dig bland MASCOT:s pikétröjor till kvinnor. Alla MASCOT:s produktserier kan kombineras med varandra och användas i olika branscher. Kombinera till exempel en pikétröja med en långärmad T-shirt från MASCOT® och skapa en lager på lager-effekt som både håller dig varm och ger dig ett modernt uttryck. Du kan använda pikétröjor från MASCOT i alla branscher, oavsett om du är elektriker, hantverkare eller arbetar på kontor. Komforten i MASCOT:s pikétröjor till kvinnor är så hög att du inte vill ta av dem när du kommer hem från jobbet.