Tillbehör till skor

    Dina fötter och skyddsskor sätts dagligen på prov av både vind, väder och miljö. MASCOT erbjuder därför ett urval av tillbehör till skor för att säkerställa en bra arbetsupplevelse. Som med alla andra skor är komfort viktigt, eftersom skyddsskorna används många timmar varje dag. Om skorna klämmer eller om fötterna är ömma efter två timmars arbete, kan det bli en mycket lång dag på jobbet.

    Extra komfort uppnås på många sätt. I sortimentet av tillbehör till skor finns bland annat inläggssulor som ger dig extra komfort. De är nämligen stötdämpande, vilket är särskilt viktigt om man arbetar på hårda ytor som betong. Samtidigt är alla sulorna tillverkade i ett material som är andningsbart så att du inte får våta fötter som inte blir av med svett och värme. Oavsett om du har små eller stora fötter kan inläggssulorna uppfylla ditt behov. MASCOT levererar inläggssulor i storlekar från 35 till 48, samt i två olika bredder för att se till att alla kan få komfort av högsta kvalitet.

    Förläng livslängden på dina skyddsskor

    För att dina arbetsskor ska hålla länge måste man vårda skorna från start. MASCOT har i sortimentet av tillbehör till skor därför en lång rad vårdande medel. Bland annat en impregneringsspray och ett skovårdsmedel som stärker skons yta och skyddar den mot fett och smuts. Det yttre lagret som de skyddande medlen ger skorna skyddar också mot vatten och ser till att fötterna ändå kan andas.

    Om du har otur och skosnörena går av finns det också hjälp att få. I MASCOT:s sortiment av tillbehör till skor finns nämligen också ett mycket slitstarkt skosnöre i polyester. Produkten finns i fyra längder.