Hoodies

    MASCOT har ett brett utbud av hoodies för dig som önskar bekväma och funktionella ar-betskläder till många olika ändamål. Du kan med fördel använda en huvtröja från MASCOT som ett isolerande mellanlager under en jacka när det är riktigt kallt. Huvtröjorna lämpar sig även väl att bära över en t-shirt när det är varmare väder. Hos MASCOT kan du botanisera bland hoodies i många olika varianter, material och med olika funktioner.

    Huvtröjorna från MASCOT är ribbstickade vid midja och handled för att säkerställa en god passform. Klassiskt för dessa tröjor är att huvan är lätt fodrad, så att du håller dig varm un-der svala dagar.

    MASCOT:s hoodies finns både med och utan blixtlås. Om du vill ha en huvtröja som lätt ska kunna tas av och på, kan du med fördel välja en tröja med genomgående blixtlås. På så sätt kan du snabbt anpassa dina arbetskläder vid ändrade temperaturer under dagens lopp. Huvtröjorna finns i både enfärgade och tvåfärgade varianter. Dessutom finns också färgglada huvtröjor med tryck, ifall du vill skilja dig från mängden på arbetsplatsen. De många färgerna gör det möjligt att kombinera de olika serierna hur du vill.

    MASCOT:s hoodies är väldigt behagliga och bekväma att bära. De flesta tröjorna är gjorda av en kombination av bomull och polyester. Bomull är fuktabsorberande och väldigt mjukt att ha tätt intill huden. Polyester gör huvtröjorna slitstarka.

    Om du arbetar under förhållanden där synlighet och säkerhet är avgörande, kan du välja bland MASCOT:s hoodies i fluorescerande färger, som är godkända enligt EN ISO 20471. Huvtröjorna i fluorescerande material har reflexer som ökar din synlighet, oavsett vilken vinkel du ses från. De fluorescerande hoodies har polyester på tygets utsida, vilket ger tröjorna extra hög slitstyrka och hållbarhet.