Arbetskläder för kvinnor

  Arbetskläder är inte bara för män. MASCOT har ett brett utbud av arbetskläder för kvinnor med fokus på passform, kvalitet och bekvämlighet – eftersom vi vet hur viktigt det är att kläderna sitter rätt för att uppnå den bästa komforten.

  Perfekt passform och rörelsefrihet

  För kvinnor som arbetar inom hantverks-, industri- eller byggbranschen kan det vara svårt att hitta arbetskläder som sitter som de ska. Passformen har stor betydelse för arbetsklädernas funktion – en allt för vid jacka begränsar både arbetsklädernas rörelsefrihet och bekvämlighet. MASCOTs arbetskläder för kvinnor är särskilt utformade och figursydda för kvinnor, vilket bidrar till högre bekvämlighet och stor rörelsefrihet hela dagen.

  ShortsByxorKjolACCELERATE

  Arbetskläder av hög kvalitet – även till kvinnor

  Kvalitet är det viktigaste för MASCOT. Därför är alla våra arbetskläder, inklusive arbetskläder för kvinnor, framtagna i bra, starka tygkvaliteter som bland annat använder COOLMAX®, TENCEL® och CORDURA®. Med MASCOTs arbetskläder för kvinnor kan du vara säker på att dina arbetskläder är hållbara och slitstarka. Alla våra produkter är Tested to Work. Det innebär att de har genomgått laboratorietest, användartest och kvalitetskontroll. Du kommer snart att märka att våra arbetskläder för kvinnor inte är något undantag.

  Utforska MASCOTs sortiment av arbetskläder för kvinnor, där du bland annat hittar arbetsbyxor, vinterjackor, softshelljackor, fleecetröjor och mycket mer.

  Kvinna - Piktogram

  Två olika passformer för kvinnor

  MASCOT har både byxor, shorts och kjolar till kvinnor i två olika passformer: DIAMOND och PEARL. Vilken passform du ska välja beror på din kroppstyp och skillnaden mellan ditt midje- och höftmått. En tumregel är att PEARL-passformen passar dig som har en liten skillnad mellan midje- och höftmått. DIAMOND passar istället dig som har mer än 20 centimeters skillnad mellan midje- och höftmått.