Västar till kvinnor

Filter
Produkttyper
Färger
Egenskaper
Material
Certifieringar
Storlekar
Tekniker
Användar
Serier
Produkter (2)
18075-318
MASCOT® ACCELERATE
6 Färger
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY
Kvinna - Piktogram
18375-511
MASCOT® ACCELERATE
6 Färger
  • Jämför
  • Lägg till favoritlista
  • Quick View
NY
Kvinna - Piktogram

MASCOT:s västar till kvinnor passar dig som vill hålla dig varm samtidigt som du får en hög rörelsefrihet och komfort. Oavsett om du arbetar inom hantverk, industri eller någon annan bransch har MASCOT den rätta västen för dig. I en väst från MASCOT kommer du uppleva att kvalitet och komfort går hand i hand.

Tested to work – till kvinnor

Alla västar till kvinnor från MASCOT är Tested to work, och därför kan du vara säker på att få en väst i hög kvalitet både när det gäller passform och material. Hos MASCOT finns bland annat västar till kvinnor i ULTIMATE STRETCH som ger en unik rörelsefrihet och hög komfort under hela arbetsdagen. Stretchtyget kombinerar låg vikt med hög slitstyrka, samtidigt som det är vattenavvisande. En del av MASCOT:s västar till kvinnor tål även industritvätt.

Västar till kvinnor & Arbetsbyxor - MASCOT® ACCELERATE - Koboltblå & Svart

Mängder av funktioner, färger och möjligheter

MASCOT:s västar till kvinnor har funktionella detaljer som framfickor med blixtlås, reflexeffekter och avtagbara ID-korthållare. Välj bland klassiska och moderna färger. Det breda utbudet av västar till kvinnor gör det enkelt att hitta en väst som matchar ditt företag och dina behov, och som samtidigt ger dig möjlighet att kombinera med MASCOT:s övriga sortiment, vare sig du önskar en klassisk eller unik lösning. Du kan alltid kombinera MASCOT:s olika serier med varandra och samtidigt bibehålla ett strömlinjeformat uttryck.