Västar

Produkter ()

Hos MASCOT finns ett brett urval av västar med funktioner som gör din arbetsdag bekvämare. Denna typ av klädsel fungerar bland annat som ett isolerande lager på kroppen. Samtidigt som du kan hålla kroppen varm under kyligare arbetsdagar så får du också full rörelsefrihet och kan använda armarna. MASCOT erbjuder en rad västar med utrymme för både komfort och funktionalitet tack vare extra fickor, synliga reflexer och vissa vattenavvisande modeller.

Funktionella arbetskläder

Västar från MASCOT finns i flera olika storlekar, färger och material. Allt för att passa dina arbetsrelaterade behov. Produkterna är kvalitetssäkrade i MASCOT:s eget testcenter och av slutanvändarna på Europas byggarbetsplatser. Detta görs för att säkerställa att de uppfyller våra kvalitetskrav om att göra slitstarka och bekväma arbetskläder. På några västar har bland annat CORDURA® använts för att ge extra slitstyrka, och på andra har Kevlar® använts för att göra produkterna ännu mer stickmotståndskraftiga – särskilt i botten av fickorna.

MASCOT® HARDWEAR - Verktygsväst & Arbetskläder

Dessutom har några av produkterna industritvätt-märkta, och de är alla Oeko-Tex®-märkta, så du kan vara säker på att de inte innehåller hälsofarliga ämnen.

Bekväm passform

Verktygsvästar har vanligen en extra fodring i axeln för att göra arbetsdagen mer behaglig genom att minska trycket på axlarna när fickorna är fyllda med verktyg. Förutom vanliga fickor har MASCOT också denna typ av kläder med hängfickor som ger dig extra förvaringsplats för verktyg.

15089-154
MASCOT® HARDWEAR
  • 010 - mörk marin 010 - mörk marin
  • 09 - svart 09 - svart
  • 18 - mörk antracit 18 - mörk antracit
08089-470
MASCOT® SAFE CLASSIC
  • 17 - hi-vis gul 17 - hi-vis gul
08089-860
MASCOT® SAFE CLASSIC
  • 14 - hi-vis orange 14 - hi-vis orange
06189-010
MASCOT® YOUNG
  • 1909 - mörk oliv/svart 1909 - mörk oliv/svart