Västar

  Hos MASCOT finns ett brett urval av västar med funktioner som gör din arbetsdag bekvämare. Denna typ av klädsel fungerar bland annat som ett isolerande lager på kroppen. Samtidigt som du kan hålla kroppen varm under kyligare arbetsdagar så får du också full rörelsefrihet och kan använda armarna. MASCOT erbjuder en rad västar med utrymme för både komfort och funktionalitet tack vare extra fickor, synliga reflexer och vissa vattenavvisande modeller.

  Funktionella arbetskläder

  Västar från MASCOT finns i flera olika storlekar, färger och material. Allt för att passa dina arbetsrelaterade behov. Produkterna är kvalitetssäkrade i MASCOT:s eget testcenter och av slutanvändarna på Europas byggarbetsplatser. Detta görs för att säkerställa att de uppfyller våra kvalitetskrav om att göra slitstarka och bekväma arbetskläder. På några västar har bland annat CORDURA® använts för att ge extra slitstyrka, och på andra har Kevlar® använts för att göra produkterna ännu mer stickmotståndskraftiga – särskilt i botten av fickorna.

  Dessutom har några av produkterna industritvätt-märkta, och de är alla Oeko-Tex®-märkta, så du kan vara säker på att de inte innehåller hälsofarliga ämnen.

  Bekväm passform

  Verktygsvästar har vanligen en extra fodring i axeln för att göra arbetsdagen mer behaglig genom att minska trycket på axlarna när fickorna är fyllda med verktyg. Förutom vanliga fickor har MASCOT också denna typ av kläder med hängfickor som ger dig extra förvaringsplats för verktyg.