Stickade jackor

  Är du på jakt efter en bekväm jacka som skyddar mot väder och vind, som dessutom är varm utan att vara för varm? Hos MASCOT hittar du ett brett urval av stickade jackor som alla är tillverkade i bästa möjliga material för att ge dig optimal rörelsefrihet och komfort utöver det vanliga.

  Skydda dig mot väder och vind – även med stickat

  En del av MASCOT:s stickade jackor består av tre lager tyg: Stickat på utsidan, fleece på insidan och mellan dessa två lager ett membran som gör att jackan är andningsbar, samt vindtät och vattenavvisande. De moderna stickade jackorna utgör därmed ett förnämligt alternativ till den mer klassiska softshelljackan. Med dessa stickade jackor får du samtidigt den frihet som ett stretchmaterial bjuder, vilket gör jackan ännu mer flexibel.

  Håll dig varm och torr med flera lager

  När du ska klä på dig en kall arbetsdag är det viktigt att tänka på att klä sig i flera lager. Oavsett om du arbetar inom konstruktion, industri eller hantverk kommer du att hitta en jacka som passar dig. Ytstrukturerna skiljer sig mycket åt beroende på vilken typ av stickat du väljer. Stickade jackor lämpar sig väl som ytterlager, eftersom de ger skydd mot kallt väder. Utöver de bekväma stickade jackorna rekommenderar MASCOT fleecetröjor, sweatshirts, västar, t-shirts och andningsbara underkläder för att du ska hålla dig varm och torr under dagen.

  Funktionell i varje arbetssituation

  Alla stickade jackor i MASCOT:s sortiment är utrustade med funktionella fickor som gör att du enkelt och säkert kan förvara det du har med dig. Jackorna är dessutom alla försedda med en hög krage, så att din hals är skyddad mot vinden. Oavsett om du behöver en jacka med kort eller långt blixtlås, har MASCOT ett urval av stickade jackor som tillgodoser dina krav.