Regnhängselbyxor

  Om du arbetar utomhus stora delar av dagen kan det vara svårt att undgå regn. Hos MASCOT finns ett stort utbud av regnhängselbyxor som ger extra skydd över rygg och ländrygg, vilket är praktiskt om du arbetar i framåtböjd position. MASCOT:s regnhängselbyxor är ett utmärkt alternativ till traditionella regnbyxor. Regnoverallerna fungerar riktigt bra när du snabbt behöver skydd mot regnet, då de är utformade för att snabbt kunna dras ovanpå ett par arbetsbyxor.

  Håll dig torr hela arbetsdagen

  MASCOT:s regnhängselbyxor är både vind- och vattentäta med tejpade sömmar så att vattnet inte kan tränga igenom. Med ett vattenpelartryck på 10 000 H2O kan du vara säker på att förbli torr när det ösregnar. Overallerna är certifierade enligt nederbördsnormen EN 343, vilket utgör din garanti för att de ger optimalt skydd mot regn och nederbörd.

  Funktionalitet i fokus

  MASCOT:s regnhängselbyxor är praktiska att bära i arbetet och kan enkelt anpassas enligt dina önskemål. Du kan bland annat välja mellan justerbara, kraftigt elastiska tyghängslen, som har knappreglering vid sidorna. Overallerna har tryckknappar på sidorna vid foten, så att de snabbt kan dras ovanpå exempelvis ett par stövlar. Dessutom kan du komma åt arbetsbyxornas framfickor via sidorna på din regnhängselbyxor.

  Var synlig – även när det regnar

  Om du har ett jobb där du arbetar nära trafikerade områden eller maskiner, bjuder sortimentet även på ett par regnhängselbyxor i fluorescerande material med reflexer. På så sätt förblir du synlig för omgivningen även i vått väder.