Sweatshirts

    Hos MASCOT hittar du ett brett urval av sweatshirts i många olika färger och stilar. Sweatshirts är allsidiga överdelar som kan användas i praktiskt taget alla väder. Använd sweatshirts som ett fristående plagg, eller utanpå en t-shirt under övergångsmånaderna när vädret är mildare. Eller bär dem under en vinterjacka under de kalla månaderna, när du både behöver hålla dig varm och ha extra skydd mot väder och vind.

    Sätt en personlig prägel på dina arbetskläder

    Vem påstår att personlig stil inte är viktigt när du ska välja arbetskläder? Med MASCOT:s breda utbud av sweatshirts kommer du garanterat att hitta precis den tröja som passar din stil och framtoning. Här hittar du både sweatshirts med modern och traditionell passform, i enfärgat, tvåfärgat och med olika slags tryck. Oavsett vilken sweatshirt du väljer kan du vara säker på att komfort och kvalitet håller högsta klass. I vårt sortiment finns även ett brett urval av hi-vis-sweatshirts i fluorescerande färger, om ditt arbete ställer krav på extra synlighet och säkerhet.

    Fokus på komfort och funktionalitet

    MASCOT lagerför uteslutande sweatshirts med hög komfort och goda egenskaper, vilket säkerställer full rörelsefrihet i alla arbetssituationer. Med en sweatshirt från MASCOT har du möjlighet att själv välja bland funktioner som passar dig. Är du i behov av förvaringsfickor? Behöver du blixtlås? Vill du helst ha en tröja med hög krage, så att du skyddar din hals och nacke mot väder och vind? Eller ska den vara helt utan detaljer? Hos MASCOT kan du hitta precis de sweatshirts du letar efter. I vårt sortiment finns också en mängd mer avancerade varianter som hämtar inspiration från de funktioner som finns hos den populära softshelljackan. Med dessa överdelar får du inte bara en enkel tröja, utan snarare multifunktionella sweatshirts med både isolerande och väderbeständiga egenskaper.