Återförsäljare

Bli återförsäljare

Skulle du kunna tänka dig att sälja arbetskläder och skyddsskor av högsta kvalitet från en av Europas ledande tillverkare? Bli MASCOT-återförsäljare!

14503AF8-FDF6-48D3-B53E-2CCC7096BFF2 - Termojacka - Marinblå

MASCOT är en internationell, familjeägd tillverkare av arbetskläder som utvecklar och tillverkar arbetskläder och skyddsskor till massor av yrkespersoner i branscher som bygg, hantverk, transport, logistik och industri. Vår strävan är att ge dina kunder världens bästa arbetskläder. Därför är våra ambitioner så höga och vårt engagemang så stort. En viktig del i vår strategi är att testa och kontrollera allt från metoder till tyg och färdiga produkter. Det är därför vi använder begreppet TESTED TO WORK om våra arbetskläder. Vi tillverkar huvuddelen av arbetskläderna på våra egna CSR-certifierade fabriker i Vietnam och Laos. Det gör att vi kan garantera dig arbetskläder med socialt ansvar.

Som MASCOT-återförsäljare får du följande:

  • Prisbelönta produkter. Välj mellan mer än 600 produkter i upp till 27 färger och just den storlek som dina kunder efterfrågar.
  • Beställningsplattform och servicelösningar som är lika effektiva som användarvänliga. Felfritt och snabbt.
  • Snabba leveranser. Från ett helautomatiserat logistikcenter med mer än 4,8 miljoner produkter på lager.
  • Frihet att anpassa din handel med MASCOT efter dina önskemål.
  • Egen säljansvarig i ditt lokalområde. Öppen dialog, personlig kontakt och stöd från vårt team när du behöver det.
  • Attraktiva kampanjer och försäljningsmöjligheter.
  • Försäljningsfrämjande marknadsföringsmaterial. Kataloger, broschyrer, affischer, tidningar och försäljningskampanjer som levereras direkt till din butik och som ökar din försäljning.
  • Hjälp med kundvägledning, utbud med mera.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få mer information om möjligheten att tillhöra vårt nätverk av återförsäljare.

För befintliga återförsäljare

Vi erbjuder många verktyg för dig som är MASCOT-återförsäljare. Behöver du mer information om våra produkter, våra olika onlinelösningar eller något annat får du gärna kontakta din lokala säljare eller en av medarbetarna på huvudkontoret. Om du vill att en av våra säljare kommer förbi butiken för ett samtal eller en produktpresentation så är det bara att ringa till oss och boka in ett besök.

Har du en kund som kräver något utöver det vanliga får du också gärna kontakta oss, så att vi tillsammans kan se över servicemöjligheterna och anpassa sortimentet.

MASCOT ställer också en rad onlineverktyg till ditt förfogande

MASCOT® B2B Shop - logo

MASCOT® B2B Shop

Beställ produkter med bara ett fåtal klick i MASCOT:s onlinebutik, som är särskilt utformad för dig som är MASCOT-återförsäljare. Din beställning behandlas omedelbart och skickas inom 24 timmar så att den kan levereras till dig så snabbt som möjligt.

Läs mer

MASCOT® SmartStore

MASCOT® SmartStore

I MASCOT® SmartStore kan dina kunder själva göra sina beställningar, så att du slipper besväret med att ta in beställningarna och skicka dem till oss. Du registrerar kunden i butiken och sköter faktureringen.

Läs mer

MASCOT® Shop in Shop

MASCOT® Shop In Shop

Se urvalet av affischer, banners, kampanjprodukter och material för försäljningsstället. Beställ till din butik och öka försäljningen!

Läs mer

enter - icon

Återförsäljarportal

Använd MASCOT:s återförsäljarportal när du vill se dina fakturor, följesedlar eller beställningsbekräftelser. Du kan också se den aktuella lageröversikten, hitta attraktiva erbjudanden på utgående varor och mycket annat.

Läs mer

media - icon

MASCOT® Media portal

Hämta produktbilder, miljöbilder, logotyper och mycket annat som du kan använda på din webbplats, i försäljningsmaterial eller i sociala medier.

MASCOT® Media portal

Om du inte redan är registrerad som användare av våra återförsäljarverktyg kan du kontakta oss så att du får möjlighet att utnyttja de många fördelarna och genvägarna i din vardag.