Återförsäljare

Vi erbjuder många verktyg för dig som är MASCOT-återförsäljare. Behöver du mer information om våra produkter, våra olika onlinelösningar eller något annat får du gärna kontakta din lokala säljare eller en av medarbetarna på huvudkontoret. Om du vill att en av våra säljare kommer förbi butiken för ett samtal eller en produktpresentation så är det bara att ringa till oss och boka in ett besök.

Skulle du kunna tänka dig att sälja arbetskläder och skyddsskor av högsta kvalitet från en av Europas ledande tillverkare? Bli MASCOT-återförsäljare!

Har du en kund som kräver något utöver det vanliga får du också gärna kontakta oss, så att vi tillsammans kan se över servicemöjligheterna och anpassa sortimentet.

Verktyg för att öka din onlineförsäljning

MASCOT® DropShipping - Logo

Erbjud alla MASCOT:s produkter i din webbutik

Kunder som har 1+ anställda
Med MASCOT® DropShipping kan du sälja alla MASCOT:s produkter via er egen nuvarande onlinebutik. MASCOT står för lagerföring och leverans av varor till era kunder å era vägnar. Slipp hantering, spara tid och öka möjligheterna för onlineförsäljning.

Läs mer

MASCOT® Webshop

Få en professionell lösning med din egen webbutik

Kunder som har 1–25 anställda
Med MASCOT® WebShop får ni er helt egen webbutik med alla produkter från MASCOT. Webbutiken hanteras och underhålls av MASCOT, och MASCOT står för lagerföring och leverans av varor till era kunder å era vägnar. Du kan själv marknadsföra din plattform, och fakturan kommer att komma från dig.

Läs mer

MASCOT® SmartStore

Användarvänligt administrationssystem för beställningar av arbetskläder

Kunder som har 10+ anställda
I MASCOT® SmartStore kan dina kunder själva göra sina beställningar, så att du slipper besväret med att ta in beställningarna och skicka dem till oss. Du registrerar kunden i butiken och sköter faktureringen.

Läs mer

Marknadsföring av MASCOT-produkter i din butik

MASCOT® Shop in Shop

Presenterar MASCOT:s produkter på ett professionellt sätt

Se urvalet av affischer, banners, kampanjprodukter och material för försäljningsstället. Beställ till din butik och öka försäljningen!

Läs mer

MASCOT® MediaPortal - logo

Ett samlat bildbibliotek med videor och logotyper

Hämta produktbilder, miljöbilder, logotyper och mycket annat som du kan använda på din webbplats, i försäljningsmaterial eller i sociala medier.

MASCOT® MediaPortal

Verktyg för inköp, administration och statistik

MASCOT® B2B Shop - logo

Beställ MASCOT:s produkter snabbt och enkelt

Beställ produkter med bara ett fåtal klick i MASCOT:s onlinebutik, som är särskilt utformad för dig som är MASCOT-återförsäljare. Din beställning behandlas omedelbart och skickas inom 24 timmar så att den kan levereras till dig så snabbt som möjligt.

Läs mer

MASCOT® DistributorPortal - logo

Få en överblick över dina uppgifter, beställningar och fakturor

Använd MASCOT:s återförsäljarportal när du vill se dina fakturor, följesedlar eller beställningsbekräftelser. Du kan också se den aktuella lageröversikten, hitta attraktiva erbjudanden på utgående varor och mycket annat.

Läs mer

Om du inte redan är registrerad som användare av våra återförsäljarverktyg kan du kontakta oss så att du får möjlighet att utnyttja de många fördelarna och genvägarna i din vardag.

MASCOT är en internationell, familjeägd tillverkare av arbetskläder som utvecklar och tillverkar arbetskläder och skyddsskor till massor av yrkespersoner i branscher som bygg, hantverk, transport, logistik och industri. Vår strävan är att ge dina kunder världens bästa arbetskläder. Därför är våra ambitioner så höga och vårt engagemang så stort. En viktig del i vår strategi är att testa och kontrollera allt från metoder till tyg och färdiga produkter. Det är därför vi använder begreppet TESTED TO WORK om våra arbetskläder. Vi tillverkar huvuddelen av arbetskläderna på våra egna CSR-certifierade fabriker i Vietnam och Laos. Det gör att vi kan garantera dig arbetskläder med socialt ansvar.

Som MASCOT-återförsäljare får du följande:

  • Prisbelönta produkter. Välj mellan mer än 700 produkter i upp till 27 färger och just den storlek som dina kunder efterfrågar.
  • Beställningsplattform och servicelösningar som är lika effektiva som användarvänliga. Felfritt och snabbt.
  • Snabba leveranser. Från ett helautomatiserat logistikcenter med mer än 5 miljoner produkter på lager.
  • Frihet att anpassa din handel med MASCOT efter dina önskemål.
  • Egen säljansvarig i ditt lokalområde. Öppen dialog, personlig kontakt och stöd från vårt team när du behöver det.
  • Attraktiva kampanjer och försäljningsmöjligheter.
  • Försäljningsfrämjande marknadsföringsmaterial. Kataloger, broschyrer, affischer, tidningar och försäljningskampanjer som levereras direkt till din butik och som ökar din försäljning.
  • Hjälp med kundvägledning, utbud med mera.

Du är alltid välkommen att kontakta oss för att få mer information om möjligheten att tillhöra vårt nätverk av återförsäljare.