ULTIMATE STRETCH Arbetskläder

  ULTIMATE STRETCH

  ULTIMATE STRETCH är ett stretchtyg som är elastiskt åt alla håll. Det är så flexibelt att det nästan inte märks mot huden, vilket bidrar till ultimat funktionalitet, frihet och flexibilitet under hela arbetsdagen. Kläder i ULTIMATE STRETCH tynger inte ner användaren med tunga och tjocka material, utan är istället lätta och har god rörelsefrihet och hög slitstyrka. Det är arbetskläder som man inte vill ta av sig.

  • Produkter i 100 % elastiskt material.
  • En särskilt avancerad elastisk fiber. Tyget återvänder till sin ursprungliga form när det inte sträcks.
  • Möjliggör ultimat komfort och rörelsefrihet i arbetet.

  En gång stretch, alltid stretch

  ULTIMATE STRETCH ger en helt annan upplevelse än arbetsbyxor i fast tyg. Arbetsbyxor i fyrvägsstretch följer enkelt kroppen i alla möjliga och omöjliga rörelser. Oavsett om du arbetar på knä, i ovana ställningar eller stående på en stege är det inget som stramar eller stör. Byxornas mjuka insida gör dessutom att du nästan inte märker att du har dem på dig. Har man en gång provat komforten i våra arbetskläder med ULTIMATE STRETCH, så finns det ingen återvändo.


  Rörelsefriheten begränsas inte med ett par arbetsbyxor i fyrvägsstretch. Fickorna är integrerade i designen, vilket gör att man har tagit hänsyn till passform och rörelsefrihet även när de är fyllda.

  Arbetsbyxor som håller

  Är ULTIMATE STRETCH slitstarkt nog för hantverksbranschen? MASCOT:s stretchtyg 311 är en av de mest slitstarka kvaliteterna i sortimentet. Du behöver därför inte kompromissa med slitstyrkan när du köper produkter med ULTIMATE STRETCH. Tyget är testat i laboratorier för att försäkra hög färgäkthet, rivstyrka och slitstyrka. Den färdigsydda produkten är dessutom testade av dina kollegor i fältet för att optimera bland annat funktioner, detaljer och passform.

  Arbetskläder - Man - ULTIMATE STRETCH

  Passar utmärkt för arbete utomhus

  De flesta av produkterna med ULTIMATE STRETCH passar bra för användning utomhus, eftersom de har en vattenavvisande yta. Du behöver därför inte dra med regnkläder, eftersom det finns både arbetsbyxor och -jackor som är vattenavvisande. Produkterna kommer i flera olika färger, så att du kan välja din favoritfärg.