MASCOT startar ett samarbete med Alfa Romeo F1 Team Stake

  Racerbil Alfa Romeo F1 Team Stake TESTED TO WORK Sponsorship
  Tue, 07 Feb 2023

  MASCOT kan med stolthet berätta att vi nu är en officiell partner till Formel 1 Alfa Romeo F1 Team Stake.

   

  I över 50 år har Formel 1 varit pionjärer för utvecklingen inom motorsport. Det är motorsportens kungar, där några av världens bästa ingenjörer, mekaniker och racerförare i närt samarbete fokuserar på de små marginaler som ska ge dem poäng i helgens tävling.

   

  TESTED TO WORK

  MASCOT har engagerat sig i motorsport i flera år. Det gör vi bland annat för att vi delar många värderingar, som att alltid leta efter förbättringsmöjligheter och en vilja att vara de allra bästa i sin klass.

   

  Dessutom identifierar vi oss med vad vi kallar Tested to Work, alltså att allt är genom testat. Dels för att uppnå bästa möjliga slutresultat, dels för att se till att använda minsta möjliga mängd resurser. Det är nämligen så vi arbetar på MASCOT. Vi jagar det bästa och kompromissar aldrig, och det är något som genomsyrar allt vi gör. Och det är även sant för Alfa Romeo F1 Team Stake.

   

  Om samarbetet med Alfa Romeo F1 Team Stake säger MASCOT:s verkställande direktör Michael Grosbøl:

   

  ”Efter våra många år inom motorsporten är vi naturligtvis stolta över att vi nu kan presentera ett samarbete med ett Formel 1-lag. Formel 1 driver stora delar av utvecklingen inom inte bara motorsport, utan även hela bilindustrin, då deras erfarenhet från bland annat motorer, som bränsleförbrukning, och aerodynamik i dagens Formel 1-bilar blir en del av utvecklingen av morgondagens personbilar.” 

   

  Alfa Romeo F1 Team Stake ser också fram emot det kommande samarbetet. Alessandro Alunni Bravi, verkställande direktör på Sauber Group säger:


  ”Vi ser fram emot att hälsa MASCOT välkomna till Alfa Romeo F1 Team Stake, och att arbeta tillsammans med ett företag som sätter kompromisslös kvalitet och säkerhet i fokus. Precis som vi vill MASCOT optimera sina utvecklings- och produktionsprocesser, och skapa de högsta standarderna för hållbarhet. Deras stora sortiment av produkter och deras tillförlitlighet är en annan styrka i deras erbjudande och en av de avgörande faktorerna för detta partnerskap.”

   

  De dolda hjältarna

  Utöver MASCOT:s synlighet på bilar, uniformer och hjälmar omfattar avtalet med Alfa Romeo F1 Team Stake att de anställda på Sauber Groups fabrik i Schweiz, där bilarna till Alfa Romeo F1 Team Stake designas, utvecklas och tillverkas, i så stor utsträckning som möjligt ska bära arbetskläder från MASCOT:s nya serie: MASCOT® CUSTOMIZED.

   

  ”Det är förarna som ska göra jobbet under helgen, men utan de många ingenjörerna och mekanikerna på fabriken skulle det inte vara möjligt. För sin insats förtjänar dom de bästa arbetskläderna att arbeta i, och det får de med MASCOT® CUSTOMIZED, som är både lättare, mer slitstarka och har ännu mer stretch än tidigare” avslutar Michael Grosbøl.

  Racerbil TESTED TO WORK Alfa Romeo F1 Team Stake

  race car drivers Alfa Romeo F1 Team Stake