Servicebyxor

    Arbetar du inom montering, logistik, lager eller service? Då har du kanske inte användning för en massa fickor för verktyg och skruvar, utan är snarare ute efter lätta byxor med goda rörelsemöjligheter. Hos MASCOT hittar du ett stort urval av servicebyxor där fokus har lagts på god rörelsefrihet och ett presentabelt utseende.

    Funktioner anpassade till serviceyrkena

    I MASCOT:s sortiment av servicebyxor hittar du slitstarka, bekväma byxor med många valmöjligheter när det gäller färg och funktioner. De flesta av byxorna har lårfickor där du har plats för allt du behöver ha till hands. Du kan även hitta servicebyxor med telefonficka, pennficka och en ficka som är särskilt anpassad för en ficklampa. Om du behöver en smidig och synlig förvaring av ID-kort finns även servicebyxor med avtagbar ID-korthållare och D-ring. För extra synlighet har vissa av modellerna reflexeffekter som gör dig synlig för omgivningen även efter mörkrets inbrott.

    Rörelsefriheten är helt avgörande

    Att ha gott om utrymme för rörelse är av högsta vikt för dig som arbetar i ett serviceyrke. Hos MASCOT hittar du servicebyxor i lätt och mjuk twill, jeans i denimkvalitet och byxor i ULTIMATE STRETCH. Kombinationen av bomull och polyester i twilltyget ger dig fördelen att du har bra absorberingsegenskaper i kombination med god slitstyrka. Om du föredrar byxor som är elastiska åt alla håll ska du välja ULTIMATE STRETCH. Det är ett tyg som inte bara har en unik rörelsefrihet, det är även vattenavvisande. Oavsett vilken modell du väljer så kan du med servicebyxor från MASCOT vara säker på att du får en ergonomisk passform och grundligt testad hållbarhet.