Tillbehör

    Hos MASCOT är det viktigt att säkra en hög slitstyrka och en ultimat komfort från topp till tå samt från innersta till yttersta lager. Därför är det inte bara arbetskläder och skyddsskor som MASCOT kan erbjuda dig. För att göra din garderob komplett finns här ett brett urval av tillbehör till arbetskläder som gör vardagen mer bekväm, enkel och praktisk.

    I sortimentet finns bland annat ett urval av bälten, mössor, strumpor och hängfickor. Produkterna är designade i neutrala färger och slitstarka material som ser till att dina tillbehör håller lika länge som dina arbetskläder. Dessa olika tillbehör till arbetskläder är lämpliga för olika syften och branscher, beroende på behov. Genom att klicka in på den enskilda produkten hittar du en kort beskrivning, samt i vilka förhållanden tillbehöret passar bäst.

    Tillbehör till arbetskläder är ett nödvändigt gott

    Hos MASCOT kan du välja bland många funktionella tillbehör till arbetskläder. Om du arbetar med mycket verktyg i byxfickorna kan ett bälte i midjan hjälpa till att bära de många extra kilon som verktygen innebär. Om du ofta arbetar i knästående situationer är knäskydd viktiga för att din kropp ska slippa fysiska överbelastningar. Om du fryser om öronen har MASCOT en rad mössor och monterbara huvor i många olika färger och kvaliteter.
    Tillbehör till arbetskläder kan vara lösningen på många av de utmaningar som du dagligen upplever på arbetet, och bör därför inte underskattas. Alla modeller inom MASCOT-tillbehör varierar i stil så att du kan göra ett personligt intryck som passar dig.