Pikétröjor

    Vill du ge ett formellt intryck och samtidigt ha funktionella arbetskläder? Hos MASCOT hittar du ett brett sortiment av pikétröjor som är det perfekta valet för dig som vill ge ett professionellt intryck i mötet med kunderna. Det finns olika kvalitetsklasser efter dina behov. MASCOT har pikétröjor av högsta kvalitet där särskilt slitstyrka, formstabilitet och färgäkthet är i fokus, och andra produkter där priset är extremt konkurrenskraftigt. Naturligtvis hittar du också överdelar som ligger i mitten med en rimlig kvalitet till ett rimligt pris. Oavsett vad du behöver hittar du det här. Pikétröjor från MASCOT passar till både kontoret, byggarbetsplatsen och verkstaden.

    Stärk din företagsprofil

    På de flesta av MASCOT:s produkter finns det utrymme för logotyptryck eller broderier. Detsamma gäller pikétröjor. På så sätt kan du se till att din företagsprofil alltid är klar och tydlig. Logotyptryck på arbetskläder är en bra möjlighet att skapa gratis reklam och kunskap som kan ge stort värde till dig och din arbetsplats.

    Har du en särskild färg som passar ditt företags logotyp och identitet? Med upp till 23 olika färger per stil har du ett brett sortiment att välja från. Produkterna finns i både enfärgat, tvåfärgat och med tryck. Hos MASCOT är det viktigt att kläderna kan bäras av alla. Till exempel levereras pikétröjor i både herr- och dampassform.