Piratbyxor

    Känns det ibland lite för varmt med långa arbetsbyxor? Har du ett jobb som kräver skydd för dina knän? I så fall behöver du ett par funktionella piratbyxor. Här får du nämligen möjligheten att använda knäfickor, samtidigt som du luftar benen. I sortimentet hos MASCOT hittar du piratbyxor med optimal komfort. Produkterna är till exempel utformade med detaljer som garanterar en ergonomisk passform. För att säkerställa produkternas livslängd, tillverkas de med trenålssömmar som gör dem mer slitstarka. Beroende på bransch och behov kan du hitta piratbyxor i olika material. Om du exempelvis behöver arbetskläder med lite extra rörelsefrihet, bör du prova piratbyxor med stretch.

    Arbetskläder ska vara funktionella och praktiska

    Hos MASCOT vet vi att arbetskläder ska kunna tåla lite av varje när det gäller slitage och smuts. Alla produkter tål därför vanliga maskintvättar, och produceras i en kvalitet som klarar av utmaningar. Bland våra högkvalitativa piratbyxor behandlas enskilda produkter med TEFLON®. Detta ger produkten en skyddad yta där smuts inte fäster.

    Om du använder många olika verktyg, bör du sikta på piratbyxor med extra fickor. I vårt sortiment hittar du både produkter med påsydda hängfickor, och där du har möjlighet att ta av dem med hjälp av blixtlås och knappar. MASCOT vet att verktyg snabbt kan slita ut tyget i byxfickorna. Därför har vi förstärkt fickornas botten med material som CORDURA® och KEVLAR®. Här får du en blandning av slitstyrka och stickskydd som är något utöver det vanliga.
    Dessutom har MASCOT egna laboratorier och testcenter där alla produkter testas innan de släpps ut på marknaden. Maskiner, utvecklare och omdömen ser till att kvaliteten på din produkt håller högsta klass.