Kortärmade skjortor

    Om du vill klä dig i en skjorta som är perfekt lämpad för vår och sommar, har MASCOT bekväma och klassiska kortärmade skjortor. MASCOT erbjuder ett sortiment av kortärmade skjortor som kan användas både för funktionärer, hantverk, industri och produktion, och du hittar därför enkelt en skjorta som passar dig.

    Våra kortärmade skjortor tillverkas i olika sorters tyg. Här kan du hitta en klassisk arbetsskjorta i ett slitstarkt material och med en rymlig passform, men även ljusa skjortor i oxford och poplin. Oxford är en mjuk och stark väv som ger skjortan en lätt grov struktur. Poplin är däremot ett tätt vävt och slätt skjorttyg. Dessa skjortor finns dessutom i både klassisk och modern passform. Den klassiska passformen har extra bredd och är därför rymlig. Den moderna passformen följer kroppen naturligt och är således mer åtsittande. Alla kortärmade skjortor i MASCOT:s sortiment ger en utmärkt rörelsefrihet.

    MASCOT:s kortärmade skjortor hittar du i MASCOT® CROSSOVER-serien. MASCOT® CROSSOVER erbjuder skjortor i en rad olika färger, så det är en skjorta som passar alla sorters jobb och verksamheter. Du kan med fördel kombinera skjortorna med andra kläder från MASCOT, till exempel något stickat från samma serie. De kortärmade skjortorna är tillverkade i premiumkvalitet, vilket innebär att skjortornas material och funktioner håller högsta klass. Detta ger dig en skjorta som kan användas om och om igen.