Varseljackor

    Har du ett arbete som ställer höga krav på dina arbetskläder i förhållande till både synlighet och säkerhet, så har MASCOT ett brett utbud av varseljackor. När du väljer en jacka i fluorescerande material från MASCOT, syns du i både dagsljus och mörker när du utför arbeten i högriskområden. Om du exempelvis arbetar tätt intill trafik eller maskiner, är det viktigt att du är synlig för andra. När du väljer en hi-vis-jacka från MASCOT får du en säker och synlig jacka i hög kvalitet, som varken kompromissar med slitstyrka, komfort eller funktionalitet. MASCOT erbjuder varseljackor med många olika funktioner och fördelar, så du kommer garanterat att hitta en jacka som passar dina behov.

    I MASCOT:s sortiment finns varseljackor i olika varianter, färger och material. Du kan bland annat välja mellan pilotjackor, softshells, fleecejackor, skaljackor, regnjackor, parkas och vinterjackor. Med vårt breda utbud av varseljackor hittar du säkert den jacka du behöver, beroende på dina arbetsbehov och säsong. Oavsett om du behöver en lätt jacka för de varma vår- och sommarmånaderna, eller en varm jacka för de kalla höst- och vintermånaderna, har MASCOT en jacka för alla ändamål. varseljackor från MASCOT finns i tre fluorescerande färger: rött, orange och gult. Jackorna finns också med mörka kontrastfärger, placerade på ställen där kläderna sannolikt blir smutsiga. Du kan välja bland flera kontrastfärger och få en jacka med precis den färgkombination du önskar. Jackorna är utrustade med synligt reflekterande material som gör det enkelt för omgivningen att se dig.

    I linje med MASCOT:s arbetsjackor, har MASCOT:s varseljackor också en rad olika funktioner och fördelar som passar din arbetsdag. Oavsett om du är i behov av rymliga fickor, bröstfickor, en huva eller förlängd rygg, finns det i vårt utbud av varseljackor.

    MASCOT:s varseljackor är certifierade enligt EN ISO 20471, som säkerställer hög synlighet och säkerhet efter internationella standarder. De fluorescerande arbetskläderna är uppdelade i tre säkerhetsklasser. När du använder arbetskläder som är klass 3-certifierade, uppnår du maximal synlighet och säkerhet. Med MASCOT:s enkla bokstavssystem kan du snabbt få en överblick över om du kan uppnå klass 3-certifiering genom att välja ett enskilt plagg, eller genom att kombinera flera plagg.