Varsel-t-shirts

  Om ditt arbete kräver extra hög synlighet, så är MASCOT:s omfattande utbud av fluorescerande skyddskläder något för dig. I vårt sortiment hittar du bland annat ett oumbärligt urval av varsel-t-shirts som gör dig synlig på arbetsplatsen även under de heta månaderna där tröja och jackor är för varma att bära.

  Se till att synas – även under de varma månaderna

  Alla varsel-t-shirts i MASCOT:s sortiment har godkänts enligt EN ISO 20471, en internationellt erkänd standard som ställer krav på synliga arbetskläder för anställda i högriskområden. De fluorescerande färgerna och reflexerna säkerställer att du syns både dag som natt. Under de varma månaderna, när kraftiga jackor och långbyxor ligger på hyllan, är det fortfarande viktigt att upprätthålla synligheten på arbetsplatsen. Hos MASCOT finns därför ett urval av somriga varsel-t-shirts och shorts, så att du kan vara säker på att synas – oavsett väderlek. När det blir kallare har vi naturligtvis även ett brett utbud av byxor, jackor, tröjor och regnkläder samt tillbehör i hi-vis-material.

  Kombinerad säkerhet och komfort

  I MASCOT® SAFE-serien hittar du både varsel-t-shirts och polotröjor. Dessa överdelar är godkända enligt EN ISO 20471, klass 2. Materialen har valts ut med hänsyn till sublim komfort och funktionalitet. En del av våra många varsel-t-shirts är tillverkade så att utsidan består av polyester för optimal slitstyrka och färghållbarhet, medan insidan är gjord av bomull för bästa komfort. MASCOT:s varsel-t-shirts finns i både modernt och klassiskt snitt, beroende på om du föredrar en mer lös eller kroppsnära passform. Båda modellerna medger naturligtvis att du behåller maximal rörelsefrihet. Välj t-shirts med elastiska reflexer för extra hög rörelsefrihet.

  Skräddarsy din t-shirt enligt dina önskemål

  MASCOT:s varsel-t-shirts finns i många olika fluorescerande färger, så att du kan anpassa dem helt efter dina preferenser och din arbetssituation. Alla t-shirts har också reflexer så att du upprätthåller synligheten efter mörkrets inbrott. Om du behöver fler fickor har vi även varsel-t-shirts med sidfickor där du kan förvara exempelvis telefon eller glasögon. Du kan också trycka en logotyp på din t-shirt, så länge kraven på maximal logotypstorlek beaktas så att din t-shirt fortfarande uppfyller certifieringskraven.