T-shirts

    MASCOT har ett brett utbud av olika T-shirts i sortimentet. Hög kvalitet och ultimat komfort är i fokus, och du hittar både produkter som är lämpliga att bära lager på lager och produkter som ensamma passar perfekt till dina arbetsbyxor. Om du gillar enfärgade överdelar rekommenderar MASCOT att du tittar på serien MASCOT® CROSSOVER. Här finns både produkter med korta och långa ärmar, v-krage och rund krage. T-shirts från MASCOT är i grunden unisex, men det finns också vissa produkter vars passform och komfort hars designats specifikt för kvinnor.

    Om du vill ha något extra på överdelen kan serien MASCOT® UNIQUE presentera ett sortiment med tvåfärgade modeller. Serien MASCOT® FREESTYLE erbjuder å sin sida produkter med olika snygga tryck. Oavsett om du gillar traditionellt eller nytt kan du garanterat hitta T-shirts som passar dina behov.

    T-shirtar för alla branscher

    Kanske har ditt företag specifika krav på färger eller säkerhet när det kommer till arbetskläder. MASCOT möter bland annat dessa behov genom att ha en ovanligt bred färgpalett – det finns säkert en färg som matchar er företagslogotyp eller företagsfärg. Det finns också möjlighet att göra dina T-shirts personliga med logotyptryck.

    Om du arbetar på ett ställe där det finns större säkerhetskrav kan MASCOT också hjälpa till. I urvalet av produkter finns nämligen också T-shirts i fluorescerande material med tillhörande reflexer som är certifierade enligt EN ISO 20471. Denna certifiering hjälper till att säkerställa att du är synlig om ditt arbete utförs i riskområden.