Regnoveraller

    En overall är en allsidig lösning om du arbetar utomhus på byggen eller vägarbeten. Hos MASCOT hittar du bekväma och funktionella regnoveraller som håller dig torr och varm även på den regnigaste arbetsdag.

    Håll dig varm och torr

    MASCOT:s regnoveraller är godkända enligt nederbördsstandarden EN 343. Det gör att du kan vara säker på att du kommer vara skyddad mot väder och vind. EN 343-certifierade regnoveraller är testade för att tåla ett stort vattenpelartryck så att du håller dig torr genom hela arbetsdagen. Certifieringen försäkrar också att arbetskläderna är andningsbara, vilket innebär att de låter huden andas och fukt leds bort från kroppen ut genom plagget. Regnoveraller är därför ett självklart val som ytterplagg ovanpå en t-shirt eller fleecetröja. Overallens utformning ger en funktionell helhetslösning så att du undviker glipor mellan över- och underdelen där vatten, kyla och vind kan ta sig in.

    Alla nödvändiga funktioner och detaljer

    Om du väljer en av MASCOT:s regnoveraller kompromissar du inte med de funktioner och detaljer som du är van vid från dina vanliga arbetskläder. Välj mellan modeller med framfickor, bakfickor, innerfickor och tumstocksficka. Arbetar du ofta på knäna måste du komma ihåg att skydda dina knän med knäskydd. Det är möjligt även om du bär overall i stället för traditionella arbetsbyxor. Även komfort och rörelsefrihet är avgörande när du klär dig i regn- eller vinterkläder. Med MASCOT:s regnoveraller får du välkända detaljer som avtagbar huva, ergonomiskt utformade armar, stretchpaneler, vindskydd och tättslutande ribbstickning i ärmarna för bästa möjliga skydd mot kyla.