Skyddsskor

    Arbetsskor är inte bara skor. Det är ett måste för att skydda dig mot risker och potentiella olyckor i arbetet. Dina skor ska dessutom klara av extrema miljöer samtidigt som de är bekväma. Hos MASCOT finns ett brett sortiment med både skyddsskor, skyddsstövlar och skyddssandaler som uppfyller alla krav.

    I vårt utbud finns produkter med olika funktioner och detaljer. MASCOT erbjuder nämligen skor i flera serier som lämpar sig för många olika branscher. Alla skor i sortimentet är certifierade enligt EN ISO 20345, vilket är en certifiering för arbetsskor. Det säkerställer att produkterna uppfyller de högsta säkerhetskraven som gäller för arbetsskor. Hos MASCOT har vi arbetsskor i klasserna S3 och S1P, som båda har spiktrampskydd och tåhätta.

    Innovativa lösningar

    Hos MASCOT är det viktigt att följa trenderna och ligga i framkant när det gäller innovation. I vårt utbud av skyddsskor kan du därför hitta produkter med BOA® Fit System. Här har de traditionella snörena ersatts med en smart tryckknapp, som kan hanteras med en hand och obesvärat uppnår optimal passform. Om du föredrar traditionella arbetsskor, kan du självklart hitta många alternativ med vanliga skosnören.

    Alla arbetsskor från MASCOT har tillverkats med det senaste och mest innovativa materialet för att du ska få bästa möjliga komfort på din arbetsplats. Sulan har olika funktioner beroende på vilken miljö du rör dig i. Här finns produkter med både spiktrampskydd, olje- och bensinskydd och halkhämmande egenskaper. Vi har ett brett sortiment, och du kan därför enkelt hitta en sko som passar dina önskemål och behov.