Hantverkarpiratbyxor

  I de situationer där ett par långa byxor är för varma, men du fortfarande är i behov av skydd för dina knän, är piratbyxor det idealiska valet för dig. MASCOT har ett väl utbyggt sortiment av hantverkarpiratbyxor, där du har alla de funktioner du känner igen från dina långa arbetsbyxor.

  Mängder av material

  MASCOT:s hantverkarpiratbyxor finns i en rad olika material. Oavsett om du letar efter lätta piratbyxor utan knäfickor, eller mer kraftiga piratbyxor med knäfickor, så hittar du dem här. Alla våra hantverkarpiratbyxor finns i en mängd olika färger, så att du kan välja arbetskläder som passar din bransch och de färger som din arbetsgivare föredrar. Om du vill ha optimal rörelsefrihet, bjuder vårt sortiment också på hantverkarpiratbyxor med fyrvägsstretch, som är både slitstarkt, lätt och vattenavvisande.

  Hängfickor Svart - MASCOT® COMPLETE

  Plats för dina verktyg

  Som hantverkare behöver du fickor att förvara dina verktyg i. Hos MASCOT hittar du hantverkarpiratbyxor både med och utan hängfickor. På några av våra modeller är hängfickorna avtagbara, så att du kan ta av dem när byxorna ska tvättas, när du ska sätta dig i bilen eller tömma fickorna. Förutom hängfickor, har våra hantverkarpiratbyxor även bakfickor, framfickor och fickor med knäppning, med plats för telefon, glasögon och andra tillbehör du behöver ha nära till hands. För att förlänga byxornas hållbarhet är fickorna förstärkta med extra slitstarka material som CORDURA® och Kevlar®.

  Noggrant testade produkter

  Med ett par hantverkarpiratbyxor från MASCOT får du ett par byxor som är ”tested to work”. Det är inte bara en slogan, utan en garanti för att dina byxor har genomgått en mängd olika tester, både i laboratoriet, testcentret och på verkliga byggarbetsplatser. Detta gör vi för att säkerställa att du med våra produkter får bästa möjliga komfort och hållbarhet. Oavsett om du är snickare, elektriker, murare, målare, rörmokare eller arbetar med ett helt annat hantverk, så hittar du garanterat ett par hantverkarpiratbyxor hos MASCOT som uppfyller dina önskemål.