Integritetsskydds- och cookiepolicy

Mascot International A/S tar alla förpliktelser gentemot våra kunder på största allvar, och det omfattar även det sätt på vilket vi behandlar de uppgifter du ger oss.

Integritetsskydds- och cookiepolicyn fastställer på vilket sätt vi behandlar dina personuppgifter som vi får tillgång till via företagets hemsida.

När samlar vi in personuppgifter?

Du är helt anonym när du surfar och läser information på vår webbplats. Vi ber dig uppge din e-postadress endast under följande omständigheter:

  • om du vill delta i en tävling eller utlottning
  • om du vill kontakta oss, skicka e-post till oss eller få svar på en fråga.

Vi samlar endast in personuppgifter (t.ex. namn och adress) och du ger oss dessa uppgifter.

Hur använder vi uppgifterna?

De uppgifter vi får används till att svara på dina frågor och kommentarer.

Vem behandlar uppgifterna?

Mascot International A/S och de personer och företag som arbetar på vårt uppdrag, och som är med och skapar den här webbplatsen samt webbplatsens innehåll och funktioner, behandlar och använder de uppgifter du ger oss för att vi ska kunna svara på din feedback.

Utöver detta uppger vi aldrig dina uppgifter till andra företag utan din tillåtelse, om inte lagen kräver det.

Länkar till andra hemsidor

Vi visar länkar till andra webbplatser som vi använder eller rekommenderar. Vi ansvarar dock inte för andra företags webbplatsinnehåll eller för deras personuppgiftspolicy. När du besöker en annan webbplats bör du läsa sekretesspolicyn och andra policyer för den webbplatsen.

Ändringar i vår sekretesspolicy

Alla ändringar i vår sekretesspolicy beskrivs här. Om Mascot International A/S gör några större förändringar i hur vi behandlar dina personuppgifter kommer vi att be om ditt samtycke innan ändringarna genomförs.