Branscher

  Alla branscher och yrken har olika behov och ställer olika krav på arbetskläder och -skor. MASCOT erbjuder arbetskläder till olika branscher och yrken, så att det finns möjlighet att välja arbetskläder som passar den specifika arbetsuppgiften eller yrket. Du hittar produkter i många olika material med unika egenskaper, olika passformer och smarta funktioner och detaljer. Det ger möjlighet att välja arbetskläder som först och främst lever upp till din branschs krav och som samtidigt passar just dina behov.

  Här hittar du en överblick över de många branscher och yrken som MASCOT har specialdesignade produkter och kollektioner till. Få inspiration och förslag till dina arbetskläder.

  Hantverk och lätt byggnadsarbete - Piktogram

  Hantverk och lätt byggnadsarbete

  Leta efter den här symbolen om du arbetar inom hantverk och byggnadsarbete som t.ex. snickare, elektriker, målare, montör etc.

  Läs mer och se produkterna

  Tyngre byggarbete och anläggning - Piktogram

  Tyngre byggarbete och anläggning

  Leta efter den här symbolen om du arbetar som byggnadsentreprenörer, vägarbetare eller om du arbetar med nedbrytning eller liknande yrken.

  Läs mer och se produkterna

  Lätt industri och transport - Piktogram

  Lätt industri och transport

  Leta efter den här symbolen om du arbetar inom branscher relaterade till t.ex. elektronik, montering, produktion, lager och transport.

  Läs mer och se produkterna

  Tung industri - Piktogram

  Tung industri

  Leta efter den här symbolen om du arbetar med till exempel metallbearbetning, maskinproduktion eller smedverksamhet.

  Läs mer och se produkterna

  Oljeriggar och vindindustri - Piktogram

  Oljeriggar och vindindustri

  Leta efter den här symbolen om du är i behov av skyddsprodukter för oljeriggar, vindindustrin och andra branscher.

  Läs mer och se produkterna

  Livsmedel och produktion - Piktogram

  Livsmedel och produktion

  Titta efter denna symbol när du letar efter produkter till livsmedelsindustrin och andra branscher där god hygien och industritvätt är viktiga faktorer.

  Se produkter

  Corporate Wear - Piktogram

  Corporate Wear

  Titta efter den här symbolen om du letar efter produkter till bland annat konsult-, försäljnings- och serviceyrken samt andra yrken där ett presentabelt utseende är viktigt.

  Läs mer och se produkterna

  Få tillgång till de funktioner du behöver

  Passformen är inte det enda du bör tänka på när du köper arbetskläder. Som hantverkare behöver du till exempel många fickor och öglor att förvara dina verktyg i. Om du däremot arbetar i industrin, har du mer behov av att arbetskläderna håller passformen och färgen efter många tvättar, till och med om de går igenom en industriell tvätt- och torkprocess. Om du är i servicebranschen ställs höga krav på att du ska se professionell ut. Oavsett vad du och dina anställda behöver kan du hitta det hos MASCOT. Letar du efter produkter med särskilda certifieringar eller egenskaper kan du använda den avancerade produktsökfunktionen för att hitta kläder som uppfyller just dina önskemål.

  Hos MASCOT hittar du ett brett urval av arbetskläder och skyddsskor för en mängd olika yrken inom byggbranschen, industrin, logistik och service samt hantverksbranschen. Arbetsklädernas funktioner, tygkvalitet, färg och utseende beror helt på den miljö du arbetar i och vilka dina arbetsuppgifter är. Det är helt avgörande att du väljer kläder som är specialanpassade just för ditt yrke om du vill uppnå maximal effektivitet under hela arbetsdagen.

  Har ditt företag särskilda önskemål när det gäller arbetskläder som du inte hittar i vårt standardsortiment så kan MASCOT skräddarsy kläderna helt enligt dina anvisningar.