Hantverkarshorts

    MASCOT har ett urval av mycket praktiska och slitstarka shorts med hängfickor som passar perfekt för varma arbetsdagar. Om du till exempel arbetar utomhus på ett bygge under varma sommardagar är MASCOT:s shorts med hängfickor idealiska. Med MASCOT:s shorts behöver du inte kompromissa med slitstyrka, funktionalitet eller komfort.

    Slitstyrka i toppklass

    MASCOT:s shorts med hängfickor har en slitstyrka i särklass. Fickorna är förstärkta med slitstark CORDURA® och det stickskyddande Kevlar® så att spetsiga verktyg inte sticker hål i botten av fickan. De slitstarka materialen ger extra lång hållbarhet, till och med om du dagligen använder fickorna för att förvara tunga och vassa verktyg. hantverkarshortsen har på samma sätt som de vanliga arbetsbyxorna ett flertal praktiska fickor. Du kan till exempel hitta hängfickor, lårfickor och en tumstocksficka. I hängfickorna på vissa av modellerna finns även magneter som håller spikar, skruvar och bits på plats.

    God komfort och rörelsefrihet

    När du väljer shorts med hängfickor från MASCOT får du ett par hantverkarshorts som är bekväma och som du kan röra dig fritt i. Du kan bland annat hitta shorts med hängfickor med insatser av elastiskt stretchmaterial. Det finns även ett par shorts med hängfickor i ULTIMATE STRETCH. Tyget är elastiskt åt alla håll och ger dig en unik rörelsefrihet, där inget stramar eller stör dig under arbetsdagen. Gemensamt för alla shortsen är att de har en formskuren linning som ger stöd åt kroppens rörelser oavsett arbetsposition. På så sätt får du bästa möjliga komfort och rörelsefrihet genom hela arbetsdagen.