Termokläder

    Om du arbetar i en kall miljö, som ett lager, ett kylrum eller utomhus, är det viktigt att du kan hålla dig varm under arbetsdagen. Du hittar ett urval av praktiska och funktionella värmande kläder hos MASCOT, som du kan bära separat eller under dina vanliga arbetskläder.

    En perfekt jacka för övergångsperioden

    En mångsidig termojacka är ett bra val för övergångsperioden, då det fortfarande är för varmt för vinterkläder. MASCOT har flera olika termojackor som håller dig varm hela dagen tack vare fodrets speciella egenskaper. MASCOT använder det unika fodret CLIMASCOT®, vilket är lätt, mjukt och hållbart producerat med återanvända material. Med MASCOT:s termojackor behöver du inte kompromissa med passformen för funktionaliteten. Jackorna är utrustade med flera funktioner, som reflexer, olika fickor och stretchmaterial som ökar din rörelsefrihet.

    Håll dig varm med ett isolerande mellanlager

    Termokläder passar utmärkt som ett mellanlager när du arbetar i låga temperaturer under en längre tid. Om du till exempel arbetar på ett lager, i ett kylrum eller frys eller på en byggarbetsplats under vintermånaderna vet du att varma och isolerande kläder är ett måste. Om du vill ha ultimat skydd kan du komplettera dina termokläder med en vind- och vattentät jacka eller skaljacka från MASCOT. Genom att bära flera lager med olika funktioner håller du dig varm samtidigt som kläderna släpper igenom fukt, så att du håller dig torr. I MASCOT:s sortiment finns byxor, jackor och västar med termoskydd, anpassade efter dina behov.