Arbetspiratbyxor

  På MASCOT finns ett stort urval av arbetskläder och säkerhetskläder för alla branscher. Om du arbetar i en miljö med höga temperaturer är arbetspiratbyxor ett givet val för dig. Piratbyxor passar också utmärkt om du arbetar utomhus på varma sommardagar, men behöver skydd för knäna.

  Piratbyxor för alla branscher

  Vare sig du är hantverkare eller om du arbetar inom industri, logistik eller i byggbranschen kan du hos MASCOT hitta arbetspiratbyxor som motsvarar dina preferenser. I sortimentet hittar du bland annat piratbyxor i det populära ULTIMATE STRETCH, som är vattenavvisande, slitstarkt och lätt i vikt. Om du föredrar arbetspiratbyxor i icke-elastiskt tyg har MASCOT även ett urval av piratbyxor i kanvas och twill med olika egenskaper. Gemensamt för alla MASCOT:s piratbyxor är att de är tillverkade i bästa kvalitet för ultimat komfort och hållbarhet.

  Knäfickor i din stil

  Ordentligt skyddade knän är viktigt när arbetet kräver att du står på knä. Hos MASCOT hittar du arbetspiratbyxor både med och utan knäfickor. På flera av modellerna är knäfickorna tillverkade av det extremt slitstarka materialet CORDURA®, som ger fickorna en slitstyrka utöver det vanliga. Flera av knäfickorna kan även justeras så att knäskydden alltid är placerade optimalt i förhållande till dina knän. Om du behöver förvara verktyg kan du hos MASCOT även hitta arbetspiratbyxor med hängfickor.

  Beakta säkerhetskraven

  Du behöver inte kompromissa med säkerheten, även om du väljer arbetspiratbyxor framför långa arbetsbyxor. Hos MASCOT hittar du ett urval av arbetspiratbyxor i varseltyg som med sina fluorescerande färger och reflexer ser till att du syns ordentligt i både dagsljus och efter mörkrets inbrott. Om du kombinerar dina fluorescerande arbetspiratbyxor med särskilda överdelar i varseltyg, kan du med hela utstyrseln uppfylla alla klasser i EN ISO 20471-standarden. Du kan således bära piratbyxor som en del av arbetsutstyrseln även om du behöver ha skydd av klass 3 på dig.