Kepsar

    Kepsar och skärmmössor är uppenbara tillbehör till dina arbetskläder, som finns i många olika typer och färger hos MASCOT.

    På en solig dag är det trevligt för ögonen att bära en keps som skyddar ansiktet från solen. Då undviker du att kisa med ögonen, så att du inte hamnar i farliga situationer där du råkar missa något riskfyllt moment i ditt arbete. Samtidigt kan kepsar och skärmmössor vara behjälpliga i blåsväder, där damm och smuts kan komma in i ögonen, eller i regn så att du undviker droppar i ögonen.

    MASCOT:s kepsar har en utmärkt passform, vilket gör dem bekväma att bära oavsett arbetsuppgift, och som förhindrar att de faller av i framåtböjda ställningar. MASCOT tillverkar många olika kepsar med alla slags egenskaper, såsom ventilationshål och bra andningsbarhet, och de finns i både neutrala och fluorescerande färger. Några har även reflexer på skärmen, vilket ger en snygg och stilren look. Samtidigt syns du mer med reflexer och fluorescerande färger när du arbetar i anslutning till trafikerade vägar, vilket också ökar din säkerhet. MASCOT:s kepsar och skärmmössor kan alla kombineras med det resterande sortimentet, då de matchar de färger som arbetskläderna har. Se alla våra kepsar och skärmmössor så kan du välja den som lämpar sig bäst för ditt arbete.