Termounderbyxor

    Termounderbyxor från MASCOT är oumbärliga när du vill vara ordentligt klädd för utomhusarbete på vintern. MASCOT:s termounderbyxor fungerar perfekt som det innersta lagret mot kroppen, som då håller dig både varm och torr. Hos MASCOT kan du välja bland olika typer av termounderkläder som har fukttransporterande egenskaper, så att du effektivt blir av med svett. Därefter har de flesta av våra underkläder isolerande egenskaper, vilket säkerställer en behaglig kroppstemperatur i kylan. Kombinationen av isolerande och fukttransporterande egenskaper ger dig bästa möjliga komfort oavsett aktivitetsnivå under dagen. Om ditt arbete ställer krav på extra skydd, kan MASCOT även erbjuda termounderbyxor med multiskydd.

    MASCOT:s termounderbyxor finns i flera olika varianter och passformer, och de har utformats med fokus på komfort och rörelsefrihet. Alla är tillverkade i elastiska material som formar sig bra efter kroppen. Är du på jakt efter ett skydd som känns som ett extra lager av hud, är det produkterna med multistretch du ska titta närmare på. Dessa sitter tätt intill kroppen och ger stöd i alla rörelser. Du hittar därför garanterat en modell som passar dina behov, oavsett när på året du ska använda dem.

    I sortimentet finns termounderbyxor i många olika material, där vart och ett har sina specifika egen-skaper. Termounderbyxor med COOLMAX ® är både snabbtorkande och väldigt effektiva för att transportera bort fukt från kroppen, så att du undviker att bli blöt och kall. För att uppnå en isole-rande effekt använder MASCOT bland annat Thermax®, ett värmeisolerande trelagersmaterial som ser till att hålla dig varm – även i väldigt kalla miljöer. All termounderbyxor från MASCOT är tillver-kade i ett flexibelt och elastiskt material, som säkerställer en god passform. Termounderkläderna passar därför perfekt för både kvinnor och män.

    Du kan med fördel kombinera termounderbyxor med en termoundertröja från MASCOT, så att du håller dig varm från topp till tå.