Regnjackor

    Om du behöver hålla dig varm och torr när regnet öser ner, kan MASCOT hjälpa dig med sitt breda utbud av regnjackor. Hos MASCOT får du kvalitetsregnkläder med hög slitstyrka, god passform och stor rörelsefrihet. MASCOT:s sortiment av regnkläder ger dig möjlighet att kombinera en regnjacka med ett par regnbyxor, så att du får ett komplett regnställ. På så sätt kan du enkelt hålla dig torr vid arbeten i blött väder.

    I serien MASCOT® AQUA hittar du regnjackor som både kan andas och är vind- och vattentäta. Om du spenderar en hel dag i en regnjacka är det viktigt att du väljer en jacka som kan andas, och som kan transportera bort fukt från kroppen och hålla din kropp torr, så att du inte riskerar att bli våt och sedan avkyld. I MASCOT® SAFE AQUA finns regnjackor i fluorescerande material, lämpliga för dig med behov av en jacka som dessutom uppfyller kraven på hög synlighet.

    MASCOT:s regnjackor är alla certifierade enligt nederbördsnormen EN 343. Certifieringen skyddar dig mot väder och vind och ser till att du kan använda regnjackan i alla slags väder. Regnjackor från MASCOT har ett vattenpelartryck på 10 000 mm H2O, så oavsett om du går, sitter eller står i arbetskläderna när du arbetar, kan du vara förvissad om att dina regnkläder skyddar dig mot regnet hela dagen. Regnjackorna är alla märkta enligt Oeko-Tex® Standard 100, så du kan vara säker på att jackorna inte innehåller hälsofarliga ämnen.

    MASCOT:s regnjackor har många olika funktioner och fördelar. Den andningsbara regnjackan har ventilation i ryggen så att du enkelt blir av med fukt. Här finns även regnjackor med små reflexer. Regnjackorna har svetsade sömmar, så det finns heller ingen risk för att vattnet tränger igenom sömmarna.