Shorts

  Hos MASCOT hittar du produkter för alla väder. Har du t.ex. ett arbete där temperaturen ibland är hög? Kanske du arbetar utomhus under varma sommardagar? Då kan ett par praktiska shorts vara lösningen för dig. För att säkerställa en hög kvalitet, har de shorts vi har i vårt sortiment förstärkts med trenålssömmar på benen och i grenen. Detta ger en utomordentlig komfort, som samtidigt förlänger produktens livslängd.

  Är funktionalitet viktigt för dig när du ska välja arbetskläder? Har du till exempel behov av extra plats till verktyg och annan utrustning? Hos MASCOT hittar du shorts med och utan hängfickor. Återigen säkerställer vi en hög slitstyrka. Fickorna på produkterna är vanligtvis gjorda av materialet CORDURA®, vilket är känt för suverän slitstyrka. I vårt sortiment kan du samtidigt hitta produkter där undersidan på hängfickorna och tumstocksfickan tillverkas i det motståndskraftiga materialet KEVLAR®.

  Säker och synlig under en varm sommardag

  Om du behöver synas på ditt jobb, har MASCOT shorts som är tillverkade i ett fluorescerande material och certifierade enligt EN ISO 20471. För att säkerställa optimal säkerhet har produkterna även behandlats med TEFLON®. Detta gör att dina shorts är smutsavvisande, så att produkten behåller sin synlighet under längre tid.

  MASCOT har sett till att det finns plats för montering av logotyp, så att certifieringen behålls när logotypen sätts fast (inom en viss gräns).
  Om synlighet inte är lika viktigt på din arbetsplats, erbjuder MASCOT ett brett utbud av shorts i neutrala färger som enkelt passar in i din nuvarande kollektion av arbetskläder.