Varselhängselbyxor

  MASCOT har ett brett urval av slitstarka och praktiska varselhängselbyxor för dig som har ett arbete som ställer höga krav på synlighet och säkerhet. varselhängselbyxor är särskilt praktiska när du vill ha extra skydd till din rygg och ländrygg, utan att behöva kompromissa med säkerheten.

  Massor av färger och funktioner

  MASCOT har varselhängselbyxor i en mängd olika varianter och färger. Hos MASCOT hittar du hängselbyxor i tre fluorescerande färger: gult, orange och rött. Hängselbyxorna finns även med kontrastfärger som är placerade där kläderna blir som mest smutsiga. I sortimentet finns MASCOT:s varselhängselbyxor med flera olika funktioner. Här hittar du bland annat hängselbyxor med knäfickor och knäskydd, så att dina knän får optimalt skydd vid hårt fysiskt arbete. Här finns dessutom en rad praktiska fickor, till exempel en bröstficka med lock, framficka och lårficka, så att du alltid har ditt favoritverktyg till hands.

  Maximalt skydd på ditt arbete

  Alla varselhängselbyxor från MASCOT är certifierade enligt EN ISO 20471, vilket utgör din garanti för maximalt skydd när du arbetar i högriskområden nära maskiner eller trafik. Med varselhängselbyxor från MASCOT kan du vara säker på att du syns, oavsett tid på dagen eller årstid. Det fluorescerande materialet gör dig synlig i dagsljus, samtidigt som reflexerna gör att du syns i mörker. I sortimentet finns även varselhängselbyxor med multiskydd, ifall du är i behov av hängselbyxor med antistatiska, syraskyddande och flamskyddande egenskaper.

  MASCOT:s fluorescerande produkter är uppdelade i tre säkerhetsklasser: 1, 2 och 3, där klass 3-certifierade arbetskläder utgör den högsta klassen. Genom att använda MASCOT:s enkla bokstavssystem kan du enkelt få en överblick över hur man väljer antingen ett enskilt plagg eller kombinerar flera plagg för att uppnå klass 3-certifierade arbetskläder.