T-shirts med tryck

    Hos MASCOT finns ett stort utbud av t-shirts med tryck för dig som vill ha lite mer edge i din stil på jobbet. T-shirts för arbetsbruk behöver inte vara neutrala – och därför har MASCOT ett gediget urval av t-shirts med moderiktiga tryck, så att du kan sätta din personliga prägel på dina arbetskläder. Dessa t-shirts kan även användas på fritiden.

    Du kan använda våra snygga t-shirts en varm sommardag eller mellan säsongerna i kombination med en termojacka eller sweatshirt. I MASCOT® ADVANCED finns t-shirts med tryck i många olika varianter och färgkombinationer. Färgerna harmonierar med MASCOT:s övriga sortiment, så att du enkelt kan blanda och matcha MASCOT:s t-shirts med tryck med andra arbetskläder.

    Gemensamt för alla MASCOT:s t-shirts med tryck är att de är gjorda i 100 % bomull. Bomullen är fuktabsorberande och behaglig att bära närmast huden. MASCOT:s t-shirts med tryck finns i modern passform som följer kroppen naturliga form utan att vara för åtsittande. Detta ger dig ypperlig komfort och rörelsefrihet dagen igenom. Dessutom har alla t-shirts extra fodring över sömmen i nacken, så att sömmarna inte stör dig i arbetet.

    MASCOT:s t-shirts med tryck har alla hälsomärkningen Oeko-Tex®, vilket är din garanti för att produkterna inte innehåller några hälsofarliga ämnen.