Kjolar för kvinnor

  MASCOT har kjolar för kvinnor som fokuserar på bra passform och optimal komfort. Kjolar är en fördel att ha på sig i varmt väder, men kan även vara ett krav för din arbetsfunktion. MASCOTs kjolar för kvinnor finns i flera olika färger, passformer och längder för att passa just dina behov. Alla kjolar för kvinnor har testats enligt EN ISO 15797, vilket innebär att de tål industritvätt.

  Extra bekväm med fyrvägsstretch

  Våra kjolar för kvinnor är tillverkade i ett unikt stretchtyg som är elastiskt i alla riktningar, vilket gör att det känns extra mjukt mot huden. Detta ger dig stor rörelsefrihet i ditt arbete. Dessutom har materialet låg vikt, en vattenavvisande yta och hög slitstyrka.

  Du hittar MASCOTs kjolar i de två passformerna för kvinnor: DIAMOND och PEARL. Båda passformer finns i ett flertal storlekar, och det finns dessutom kjolar i två olika längder, 45 cm och 55 cm.

  Detaljer

  MASCOTs kjolar för kvinnor har både fram- och bakfickor. Fickorna är integrerade i designen, vilket ger en bra passform och hög komfort. Utöver det har alla kjolar bältesöglor som du kan använda efter behov. Kjolarna har dessutom stängning med blixtlås.

  Du kan mixa och matcha MASCOTs kjolar för kvinnor som du vill. Välj t.ex. en kjol i en färg och en överdel i en annan färg. Det är bara du själv som sätter gränserna för vad som är möjligt.