Kortärmade pikétröjor

  Kortärmade pikétröjor är ett måste vare sig du jobbar på kontor, verkstad, lager eller byggarbetsplats – de sitter bra och är riktigt sköna att ha på sig. Hos MASCOT hittar du ett brett urval av kortärmade pikétröjor i olika färger, tyger och passformer. Gemensamt för allihop är den välkända MASCOT-kvaliteten, som sätter komfort och rörelsefrihet i första rummet.

  En allsidig överdel

  Alla känner till den klassiska kortärmade pikétröjan med krage och knappar från den privata garderoben. Men en pikétröja passar även utmärkt för jobbet. En pikétröja ger ett formellt och professionellt utseende, men är samtidigt riktigt skön att ha på sig. Prova MASCOT:s kortärmade pikétröjor som alternativ till en skjorta eller en t-shirt under varma dagar, eller bär den som innersta lager under en jacka när det är lite kallare.

  Snabbtorkande och fukttransporterande egenskaper

  Du hittar kortärmade pikétröjor i många av MASCOT:s befintliga serier, så du kan enkelt kombinera och matcha dem med byxor, knickers och shorts. I sortimentet finns bland annat en pikétröja i ett speciellt jerseytyg som är antibakteriellt, fukttransporterande och snabbtorkande. Det är egenskaper som är viktiga om du arbetar i ett högt tempo och vill undvika att kroppen kyls ned. Hos MASCOT hittar du naturligtvis även kortärmade pikétröjor i klassiskt pikétyg i många olika färger. Om du behöver pikétröjor i varselmaterial ska du ta en titt på vårt urval av produkter i fluorescerande färger.

  Professionellt utseende som representerar företaget

  MASCOT erbjuder många olika möjligheter, så du hittar säkerligen en pikétröja som faller i din smak. Vare sig du föredrar enfärgade eller tvåfärgade tröjor, eller tröjor i varselfärger, så har du här ett stort utbud av kortärmade pikétröjor. Om du vill ha företagets logotyp tryckt eller broderad på pikétröjorna erbjuder MASCOT möjligheten att anpassa stilen så att den representerar företaget – vilket är en fördel för de anställda samtidigt som synligheten inför kunderna förbättras. MASCOT har både dam- och herrmodeller samt olika passformer, så du kan enkelt hitta en pikétröja som faller alla de anställda i smaken.