Långärmade t-shirts

    Är du i behov av en t-shirt som ger dig lite extra värme över armarna, har MASCOT ett brett utbud av långärmade t-shirts till både arbete och fritid. MASCOT:s långärmade t-shirts fungerar utmärkt som enskilt plagg, eller i kombination med andra överdelar. Du kan exempelvis använda en långärmad t-shirt som inre lager för din arbetsmundering, när du klär dig enligt lager-på-lager-principen. I MASCOT® ADVANCED hittar du bland annat en långärmad t-shirt i ett snabbtorkande och fukttransporterande material som effektivt leder bort fukt från kroppen. Detta ger dig optimal komfort och en god kroppstemperatur, oavsett om du är fysiskt aktiv i kalla eller varma miljöer.

    Komfort i fokus

    MASCOT:s långärmade t-shirts finns i både enfärgade och tvåfärgade varianter, så du kan enkelt välja de färger du föredrar och matcha dem med dina andra arbetskläder från MASCOT. MASCOT:s långärmade t-shirts har en modern passform som säkerställer stor rörelsefrihet. Vårt sortiment bjuder även på t-shirts som utformats med en behaglig bomullssida på insidan, och slitstark polyester på utsidan, så att dina t-shirts klarar av lite av varje. Dessutom har flera av MASCOT:s långärmade t-shirts extra foder över sömmen i nacken så att sömmen inte stör.

    Håll dig synlig och säker

    Om du arbetar i ett högriskområde som ställer stora krav på synlighet och säkerhet, kan MASCOT:s sortiment erbjuda långärmade t-shirts i fluorescerande färger. Om du har ett jobb där du behöver flera skydd, finns även en långärmad t-shirt som både är antistatisk och har flamskydd.