MASCOT® Mobile Showroom

  Lägger ditt företag mycket tid på beställningar av arbetskläder? Har ni svårt att få tid till att besöka er återförsäljare för att få nya arbetskläder? Spara tid och pengar med ett besök från MASCOT® Mobile Showroom. Boka in ett besök med MASCOT eller din närmaste återförsäljare.

  Många företag har redan haft besök av MASCOT® Mobile Showroom. Hör vad några av dem tyckte om besöket.

  MASCOT® Mobile Showroom - Bil

  ”Vi hade besök av MASCOT® Mobile Showroom i samband med ett personalmöte. När mötet var slut mättes alla anställda upp och fick prova kläderna. Det gör det enkelt att beställa på MASCOT® SmartStore. MASCOT® Mobile Showroom är smart och enkelt.” Bio Supply.

  ”Det är fantastiskt att bilen kommer till oss. Utbudet är stort och det finns mer att välja på än hos återförsäljarna. Det var bra att prova kläderna direkt och få goda råd. På så sätt sparar vi tid och pengar.” Aalborg Universitet.

  ”Det var bra att MASCOT® Mobile Showroom kom förbi eftersom återförsäljaren inte hade samma utbud på hyllorna. I samband med besöket kunde vi ta fram ett sortiment, känna på kvaliteten och tala om våra behov direkt. Det är ett stort plus att vi kan ta mått på alla anställda på en gång ute hos oss.” Selmer Volkswagen.

  ”Det är en bra idé med MASCOT® Mobile Showroom, eftersom den både har olika storlekar och tygkvaliteter. På så sätt kan våra anställda prova produkterna direkt och vi kan undvika missförstånd.” Comfort Units.

  Watch

  MASCOT® Mobile Showroom ger dig många fördelar

  MASCOT® Mobile Showroom kör till ditt företag med en specialist på arbetskläder bakom ratten. Vi bestämmer en tid som passar er vardag.

  I MASCOT® Mobile Showroom finns ett brett sortiment av slitstarka och funktionella arbetskläder och skyddsskor. Produkterna har noga valts ut till er bransch och i utställningslokalen får du en överblick över alla möjligheter. Se, känn och prova kläderna och skorna.

  Hand shake

  Sammanställ er individuella lösning

  Tillsammans med MASCOT:s specialister på arbetskläder kan du prata om era möjligheter, och hur vi hittar den bästa lösningen på era krav och önskemål, inklusive möjligheter för logotyptryck och broderi. Vi ger också gärna vägledning om den enklaste och snabbaste beställningslösningen via din återförsäljare.

  Måttabell

  Mäts direkt

  När MASCOT® Mobile Showroom besöker ert företag kan dina kollegor också titta förbi och mätas upp på några minuter. Vi har med oss alla storlekar, så att alla på företaget kan hitta rätt storlek direkt. Det gör det enkelt för er att genomföra beställningen, när ni är redo för det.


  Gör hanteringen av arbetskläder enkel och effektiv! Boka en tid utan förpliktelser för att få besök av MASCOT® Mobile Showroom hos er. Kontakta MASCOT eller din lokala återförsäljare av arbetskläder.