Shorts för kvinnor

  Hos MASCOT hittar du shorts för kvinnor där bekvämlighet och bra passform är av högsta prioritet. Shorts är oumbärliga under varma sommardagar, men kan även vara bra att ha om du arbetar i miljöer med höga temperaturer, som vid produktions-, industri- eller lagerarbete. MASCOTs shorts för kvinnor finns i flera olika färger och i sortimentet hittar du även några som har testats enligt EN ISO 15797, vilket innebär att de tål industritvätt.

  Material och detaljer

  MASCOTs shorts för kvinnor är tillverkade i ett särskilt bekvämt och lätt tyg i ULTIMATE STRETCH, vilket gör dem behagliga att ha på. Tyget känns nästan inte av mot huden eftersom fickorna har integrerats i designen. Ultimate stretchtyget har en hög slitstyrka samt en vattenavvisande yta.

  MASCOTs shorts för kvinnor har många fickor, där du får plats med mobiltelefon, verktyg, ID-kort och annat du behöver när du arbetar. Shortsen är även utrustade med en tumstocksficka som är extra förstärkt med CORDURA®, vilket ger en hög slitstyrka och förlänger produktens livslängd.

  Shorts i två olika passformer för kvinnor

  Hos MASCOT är vi mycket uppmärksamma på passformen, då den har stor betydelse för bekvämligheten. Därför finns våra shorts för kvinnor också i två olika passformer: DIAMOND och PEARL. Vilken passform du ska välja beror på skillnaden mellan ditt midje- och höftmått.